Kid_A Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 16 hodinami, Kostra napsal: Velký:-( Ať to jen nevypadá, že ti je nepřeju. Když jsem je bral já, zdály se mi na ruce větší, ale myslel jsem, že si zvyknu. No přišly mi čím dál tím větší, až jsem je pustil dál. Takže jestli červíček hlídá, radím ho poslechnout;-) před 16 hodinami, bluman napsal: @furo diky, uzivam, uzivam, mala je zlaticko . Ty si vymenil tie modre DJ za Tudory? @Kid_A diky . Skus dat foto z vacsej vzdialenosti (pripadne so zoomom) pre lepsiu perspektivu. Ale zda sa, ze by mohlo byt. Zblizka vzdy foto hodinky zvacsuje. Ale podstatne je, aky z nich ty mas pocit na ruke. před 14 hodinami, Pivas napsal: @Kid_A- je to na hraně,ale myslim,ze by to jeste slo. @AndyAaron- Gratulace! Paradni fotka. Moc diky - viz prispevek vyse:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 54 na meshi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Mám ich 30 rokou TH Pilot s 27 kameň . ETA , Quartz , len sa menila baterka, ináč stále šľape Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 21 hodinami, bluman napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. 36 mm, RL sa mi vždy moc páčili ….. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 @Kid_A jo, ty Suby jsou jak prdel na hrnec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 19 hours ago, Gustaf said: @bluman díky....asi se do basy ještě vrátím tĕ čapli jak ji likviduješ, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 S děckama na lyžích Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 36 mm Wardy, jsem připraven na DJ 36 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jackie Treehorn Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Už bylo málo světla , ale zítra je taky den Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 5 hodinami, bluman napsal: tĕ čapli jak ji likviduješ, co? Likvidace po kouskách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 před 2 hodinami, Dokusan napsal: 36 mm Wardy, jsem připraven na DJ 36 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Naprosto v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Sinn sucht 556 ️Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 13. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2024 Před hodinou, chief napsal: Sinn sucht 556 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. ️ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Sent from my iPhone using Tapatalk Podle mého gusta! Super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ProF3T Odesláno 14. ledna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2024 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se