kaktusář Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2024 dnes dorazily díky @Lacifer moje první orient star jsem nadšen
Johanes Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2024 před 5 hodinami, Pivas napsal: @KFL @Dokusan Paradni volba,dlouho jsem nevidel neco tak zajímavého a nevšedního. https://www.hodinkee.com/articles/grab-your-tv-dinners-mido-debuts-a-new-limited-edition-multifort-big-date-with-a-3-d-dial-inspired-b Taky mě celkem zaujali,ale hned se po nich zaprášilo
Lacifer Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2024 Před hodinou, kaktusář napsal: dnes dorazily díky @Lacifer moje první orient star jsem nadšen Není zač a taky dík .... Tobě sedí parádně , na mě byly poněkud malé, tak ať slouží dlouhá léta
kaktusář Odesláno 8. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2024 před 2 hodinami, Lacifer napsal: tak ať slouží dlouhá léta tobě též
kaktusář Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 červená bílá modrá... a žlutá a ne tak bílá
kaktusář Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 před 44 minutami, Kupa54 napsal: lépe sedí na ruce paráda
childe Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 Dnes ráno opět s trochou "saharského" oparu (nad hodinkami)
bluman Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 2 hours ago, kaktusář said: modrá má různé variace u mna dnes tiez modre variacie (fotil som uplne nezavisle, este skor ako som otvoril chronomag - nech to nevyzera, ze sa opicim )
kaktusář Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 před 14 minutami, bluman napsal: u mna dnes tiez modre variacie (fotil som uplne nezavisle, este skor ako som otvoril chronomag - nech to nevyzera, ze sa opicim ) krása
childe Odesláno 9. dubna 2024 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2024 před 19 minutami, bluman napsal: u mna dnes tiez modre variacie (fotil som uplne nezavisle, este skor ako som otvoril chronomag - nech to nevyzera, ze sa opicim ) Obojí super
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se