Ondrej71 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Přeji krásný sváteční den, a respekt těm, kteří si už přehodili čas i datum Seitony ještě zbývalo přehodit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Tož taky u vody 5 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 2 hodinami, Kupa54 napsal: Hele, klidně se můžeme někdy, někde potkat a omrknout navzájem svoje hodinkové poklady. Takový mikrosraz. super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 1 minutou, kaktusář napsal: super! takže až pojede mlsoun do prahy, tak se sejdem je nejdál, takže to bude záležet na něm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Dnešní lovení slunce na branické riviéře.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdr Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 5 hodinami, Borra napsal: Dnes na Řípu. Lidí jak sr…k Takto pekne zarovnane rucicky to je pekna momentka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 7 minutami, zdr napsal: Takto pekne zarovnane rucicky to je pekna momentka. Ty jo to jsem si vůbec neuvědomil, kdyby jsi na to neupozornil, tak mě to ani nenapadne, ale měl jsem to teda cvaknout o 2 vteřiny dřív Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
choseno Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Barvy podzimu… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
the.Doctor Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Po dlouhé době IWC. Pořád dělají radostOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Ja se vzdycky opakuju, ale… ach Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 3 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož taky u vody Nádhera 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října Sváteční procházka 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 11 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož to je superRáno vstanu hrknu léky,vlažnou vodu s citrónem a šup do lesa kde se dám do kliduA máš nějakou zimní fotku se snížkem? No jo, každý to své Já zatím (naštěstí) takto... Zimní fotka se sněhem by někde byla, na letošní si ještě ale počkáme. A snad se dočkáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 28. října Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října před 9 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Mě se taky líbí, ale potápěčů mám plnou kabelu od Seiko, takže je tak nějak nepotřebuju. Tak jsem si loni k Vánocům pořídil sváteční hodinky úplně jiného ražení. A pak k nim ještě tah, myslím, že chybu jsem neudělal Aquisy jsou takové "fešácké" divery, se Seiko potápkami by se Ti, myslím, netloukly Tyhle Hamilton jsou bezva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října V 26. 10. 2024 v 17:42, jenik77 napsal: netusil jsem, ze bych si kdy koupil “sejko za kilo” Jendo, co to máš za šnury na ruce, přesně tohle hledám, klidně do SZ, dík 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 29. října Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října před 18 hodinami, Borra napsal: Dnes na Řípu. Lidí jak sr…k Docela zataženo, my utekli z pod Řípu na jarmark do Úštěka bylo krásně sluníčko a teplo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se