kaktusář Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 před 4 minutami, childe napsal: Rekonvalescence úspěšně započala hele a je na nich vidět, že jediné přesné jsou longines.. zbytek je šunt, kterej se musí furt přeštelovávat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 takže tyhle 3ks by měly na servis, dost mi to vadí... nejhůř jdou steinharty, pak sarxy a pak miniželvy SPB317j1 - ty podle toho, jak se ráno probudí :))) ted se zrovna tváří jakoby přesně... ale jen to na mě hrajou, už je moc dobře znám na to, abych jim tu snahu věřil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 před 19 minutami, kaktusář napsal: takže tyhle 3ks by měly na servis, dost mi to vadí... nejhůř jdou steinharty, pak sarxy a pak miniželvy SPB317j1 - ty podle toho, jak se ráno probudí :))) ted se zrovna tváří jakoby přesně... ale jen to na mě hrajou, už je moc dobře znám na to, abych jim tu snahu věřil.. V těch štajnech máš Etu? Měl jsem je asi dva roky a chodily na +-2 vteřiny. Teď je má kamarád a pořád jdou v normě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Sice špatná datumovka, ale i tak to bude 3A den 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
edas Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Dneska se pohybuju v mlsounově okolí, takže LHC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 před 20 minutami, Kupa54 napsal: V těch štajnech máš Etu? Měl jsem je asi dva roky a chodily na +-2 vteřiny. Teď je má kamarád a pořád jdou v normě. selitu... prostě jsem měl smůlu, kupoval jsem je jako nové... ale jsou v záruce, tak to nekdy donesu do chronoshopu... moje první stainy (taky selita) má childe a jdou mu přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Dnes mi ta čísla pěkně navazují... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 před 1 hodinou, kaktusář napsal: takže jsem si vystavil mechaniky na noční stolek... mám z nich radost... tedy koukám, že LC se včera zastavily :))) vubec sem si nevšim... asi nějaká další fáze chronomagořiny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JorgeJay Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Ještě 2 a půl dne kancldivingu a pro letošek končíme… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Musím říct, že guma od Zealande, po prvním dni na ruce, super. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PickyR Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Radosti v práci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 GS 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Chronoklid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2024 Suby 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se