tikzot Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 54 minutami, milomac napsal: Spokojenost po závodě sjezdařek ve Svatém Antonu - Ester Ledecká 3.! Jela nádheru jakswiňa✌ 1 2
Kostra Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna Asi bych to nebyl já, kdybych hned nové panence neměnil oblečky:-) 3
Lukáš3 Odesláno 11. ledna Nahlásit Odesláno 11. ledna před 29 minutami, Kostra napsal: Asi bych to nebyl já, kdybych hned nové panence neměnil oblečky:-) Mám to úplně stejně
chief Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna Dneska reset s rodinou na zámku Kačina. Takový menší Versailles na procházku Nějakým zázrakem se ve sněhové vánici udělal asi na hodinu slot s pěkným počasím. Low Temp-LCD badass s sebou 1
Kupa54 Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 1 hodinou, kaktusář napsal: Krásná ladovská zima.
kaktusář Odesláno 12. ledna Nahlásit Odesláno 12. ledna před 3 hodinami, Kupa54 napsal: Krásná ladovská zima. děkuji a ve strměchách je to ještě lepší, tady je můj kaktusový skleník: a vykvet jeden lithops, což mi moc nejde do hlavy, proč zrovna ted na zimovišti 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se