ATOM Odesláno pátek v 05:18 Nahlásit Odesláno pátek v 05:18 Ten nadherny vychod ve zpetnem neslo nevyfotit 8 4
FantasticFabio Odesláno pátek v 07:17 Nahlásit Odesláno pátek v 07:17 Musel jsem přezout, páč při určitém stupni opocení semi lepí kůže na kůži a tudíž zůstávají jak přilepený! Což nemusím 7 1
YPO Odesláno pátek v 08:47 Nahlásit Odesláno pátek v 08:47 @bandicoot mě před čtrnácti dny buzeroval svejma zelenejma orisama, tak sem se na ně zašel podívat. Až v krámě sem si uvědomil, že zelený hodinky už mám ... prostě píčus. No, když už sem tam byl, tak sem koupil Unitas. Před cca 15 lety jsem nadával, že Archimede dávaj do hodinek s průhledem nedekorovanej strojek a chtěj za to tuším 18t nebo tak nějak. Tenhle taky dekorovaný není, ale náznaky hoblování pod lupou tam jsou. A z vrchu za mě paráda. 8 1
laroaz Odesláno pátek v 08:54 Nahlásit Odesláno pátek v 08:54 Nový přírůstek a zároveň další splněný sen v podobě Malého prince 10
Kupa54 Odesláno pátek v 10:32 Nahlásit Odesláno pátek v 10:32 (upraveno) Trocha outdooru, tak jsem vzal něco na hadru. Upraveno pátek v 10:33 uživatelem Kupa54 6 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se