Gustaf Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 4 hodinami, Arthur N. napsal: tak z prace domu na kole, na 35km mi prasklo lanko razeni a domu jeste 7km do kopce na male kolecko, v servisu mi vymenili, ale musel jsem hodne skemrat, ze jezdim kazdy den do prace na kole, tak jsem se vyzpovidal, prominte Výhoda bezdratu, no....ale tam tě zase může dojít baterka 1
Honzat Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 8 hodinami, Gustaf napsal: Výhoda bezdratu, no....ale tam tě zase může dojít baterka Výhoda koloběžky, tam můžete leda píchnout.
bandicoot Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Dneska jasná volba. Smutný, ale jiný Seika vlastně nemam. 7 1
kaktusář Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května manželka vyrábí tvorečky její výrok o mtg: moc velké a nudné... 4 3
YPO Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května (upraveno) před 8 minutami, kaktusář napsal: manželka vyrábí tvorečky její výrok o mtg: moc velké a nudné... pro někoho kdo dokáže rukama vyrábět tyhle blbiny pro radost jsou hodinky obecně nuda ... mám to doma taky. Moje paní nemá ráda hodinky s lunetou .... říká "ty hodinky s tou obroučkou jsou hnusný" Upraveno 7. května uživatelem YPO 1
YPO Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května před 26 minutami, bandicoot napsal: Dneska jasná volba. Smutný, ale jiný Seika vlastně nemam. To spraví dlouhej rukáv
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se