FantasticFabio Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 5 hodinami, Georgeisin napsal: Na kůži asi lepší... To rozhodně , ta guma k nim moc nepasovala…. Co na tahu?
FantasticFabio Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 1 hodinou, Lukáš3 napsal: Přežily... Proč by neměly? Seš snimama na vodě ? Tak je to cajk ! Jsou to V V …… jakože Vodotěsný Vomegy
Jeronimo Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června (upraveno) Dnes Bondovky a nejlevnější mokré čištění široko daleko Upraveno 26. června uživatelem Jeronimo 1 3 2
tommasini Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června Dlouho jsem nebyl. Na ruce pořád nejvíc tyto. 11
Lukáš3 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 4 hodinami, DarylVanHorne napsal: A proč by neměly? Mlátil jsi do nich kladivem? před 2 hodinami, FantasticFabio napsal: Proč by neměly? Seš snimama na vodě ? Tak je to cajk ! Jsou to V V …… jakože Vodotěsný Vomegy No vody bych se nebál ale ten dvou večerní maraton nemuseli přežít 1
DarylVanHorne Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 9 minutami, Lukáš3 napsal: No vody bych se nebál ale ten dvou večerní maraton nemuseli přežít Vody se také nebojím, spíš aby daly ten alkoholový maraton No, zatím jsem je ani nezapomněl na baru, ani nevyměnil za velblouda, tak snad to nějak dáme až do konce... 2 1
DarylVanHorne Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 19 minutami, jenik77 napsal: leto Já bych to nazval: pecka léto 1
bacil.357 Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června (upraveno) Balkónofka Upraveno 26. června uživatelem bacil.357 9
Georgeisin Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června (upraveno) před 7 hodinami, FantasticFabio napsal: To rozhodně , ta guma k nim moc nepasovala…. Co na tahu? Tah jsem sundal, dal gumu, pak přeci jen zkrátil, nasadil a zjistil, že nejsem typ na tahy :). Upraveno 26. června uživatelem Georgeisin 1
beerlao Odesláno 26. června Nahlásit Odesláno 26. června před 13 hodinami, SUZUKIGSXR napsal: Jo Chopard umí moje nej letní... 3 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se