tikzot Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Zelená doplněná a je čas vyrazit zpátky do města 8 2
horskjan Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Před hodinou, prischera napsal: Diky, ne jsou to ocelove, mineral blue. ChW bohuzel udajne pouziva titan grade 2 a tomu se po spatne zkusenosti vyhybam. Jasné, chápu, viděl jsem ty Orisky Já mám fumé modré titanovky a nějak extra odrbaný je nemám, záleží asi na více věcech... Tyhle mineral blue jsou fakt pěkný, koukal jsem, že je už Ward ale nenabízí...
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Před hodinou, tikzot napsal: Zelená doplněná a je čas vyrazit zpátky do města Jako Rolexy zelený , do lesa jako dělaný ! Ovšem ten “ dračí zub “ tak , ten sem viděl naposledy na pionýským táboře ! Za ten máš palec nahoru ! Není to kapradí náhodou chráněný ?
bluman Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července @tikzot jj, za medvedi pazur velky , uz som na to aj zabudol. Dik za pripomenutie, musim to najblizsie ukazat synovy moc pekne to vsetko fotis 1
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 7 minutami, Kid_A napsal: Sky Bridge 721 Super, ještě fotku z prostředku a taky pohled dolů ….. kdyby to nevadilo…. 1
Kid_A Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 1 minutou, FantasticFabio napsal: Super, ještě fotku z prostředku a taky pohled dolů ….. kdyby to nevadilo…. 2 1 1
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 15 minutami, Kid_A napsal: Sqělej ! 1
Ondrej71 Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července K 18. narozeninám první mechaniky pro syna 7 5
Greenhornik Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července Nudíte se? Kupte si kalkulačky. Hodinky s kalkulačkou jsem neměl ani v dětství. Mám teď chuť na barevné blbosti, proto asi nemůžu dostat z hlavy ty nové Tagy Formule. 2
FantasticFabio Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července před 12 minutami, Greenhornik napsal: Nudíte se? Kupte si kalkulačky. Hodinky s kalkulačkou jsem neměl ani v dětství. Mám teď chuť na barevné blbosti, proto asi nemůžu dostat z hlavy ty nové Tagy Formule. Kolik maj melodií ?
Greenhornik Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července (upraveno) před 13 minutami, FantasticFabio napsal: Kolik maj melodií ? Ja teda nejsem znalec, ale melodie měly myslím jen ty původní z osmdesátek a devadesátek. Tyhle mají jen jedno pípání u alarmu, repetici, GMT, věčný kalendář, stopky s mezičasem a samozřejmě osmimístnou kalkulačku. Inverzní displej stojí za prd, ale to jsem věděl, mně se prostě jen líbila ta barevná kombinace. Jediný dobrý inverzní displej je MIP. Upraveno 10. července uživatelem Greenhornik 1
Tomak Odesláno 10. července Nahlásit Odesláno 10. července K modré Omega kůži i ostatní kožené doplňky v modré 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se