FantasticFabio Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 9 hodinami, FantasticFabio napsal: Po ránu , změna řemenu….. z černého na hnědou…. Příjemné pro oko Ráno 42 odpol 39 …. 5 1
DarylVanHorne Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 23 hodinami, Gustaf napsal: Death Star...kdo si hraje, nezlobí Zajímavé a co to je? Jaxe to hraje? Fakt by mě to zajímalo.... Díky Jo a já dnes opět ty nejlacinější z mé skromné kolekce. 2 1
milomac Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července V 15. 7. 2025 v 14:00, Patan_CZ napsal: Sent from my iPhone using Tapatalk První dojem jsem si říkal, co je to za divočinu a ono je to vlastně umělecké dílo! Teď si o tom čtu , je to spešl limitka. 4 1
Ivanhoe34 Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července (upraveno) před 9 hodinami, ATOM napsal: No ja uz je otluceny sem tam mam, takze u me i otloukanky No HD12 zrejme nepojde len tak otlct ale rozhodne to schvalne neskusam dnes everyday tooly aj s novym pracovnym toolom, Keychron V3 max, skvela klavesnica... Upraveno 16. července uživatelem Ivanhoe34 6 1 1
bandicoot Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července před 5 minutami, AquaTerra napsal: V červenci v péřovce… S těma hodinkama je i léto v péřovce fajn. Hezký to máš. 1
Patan_CZ Odesláno 16. července Nahlásit Odesláno 16. července První dojem jsem si říkal, co je to za divočinu a ono je to vlastně umělecké dílo! Teď si o tom čtu , je to spešl limitka. Chtěl jsem něco netradičního :-). No limitkou bych to nenazval je jich přeci jen 1000 ks a z toho možná víc jak 50 ks v ČRSent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Zlý vlk Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Fotky ze včera, na ruce furt (kobylka už ne) 10 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se