nazdarhodiny Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna Zpet zpatky z morskych pustin. Notne opotrebeny. Mel jsem sebou vicero kousku, ale nakonec byly na ruce hlavne 60atmos. Jedna dnesni po-prijezdovka, zbytek starsi 4 1
nazdarhodiny Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna (upraveno) Ze Selity jsem byl puvodne trochu zklamany, ale sla perfektne a celou dobu v COSCu - dalo by se podle nich navigovat ️ Upraveno 11. srpna uživatelem nazdarhodiny 6 1
matejcaha Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna V 9. 8. 2025 v 23:13, DarylVanHorne napsal: Jaký jsou? Nějaké dojmy atd... ? Super letni hodinky, na ruce super pohodlny a neuveritlne lekhy. Jenom to turbicko je takovy hlasitejsi.
AlfGS Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna před 4 hodinami, LovecK napsal: Mám bludišťáka! Pod Juračkou nad Podhořím Ano pane mistr,přesně tam to je!
chief Odesláno 11. srpna Nahlásit Odesláno 11. srpna No hurá, zrezlé osvětlení 5 let po expiraci čeká výměna 3
kuncák7 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Chtěl jsem je už dlouho vyzkoušet. Tak jsem se dočkal, včerejší trochu impulzivnější nákup. 6
kaktusář Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna kniha o přírodě v dánštině skrývá mnoho radostného...některá slova se podobají němčině ale jiná vůbec ničemu 4 1
kuncák7 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Vit napsal: CERTINA DS First Tak na takovéhle fotky nemám, i kdybych se snažil sebevíc. Jak z " obyčejných" hodinek udělat skvost snadno a rychle. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se