tm80 Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 7 minutami, Kid_A napsal: Stowa? Steiny. Asi po půl roce od včera na ruce. A to jsem je chtěl poslat dál. Nikam nepůjdou.
nazdarhodiny Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Dneska bylo potreba sahnout pro odolnejsi kousek 6 2
sery.vlk Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 3 hodinami, Kid_A napsal: Pamatuju se, ze @sery.vlk posilal blancpain do vidne, ale Onyx je skvela volba To bude nějaký omyl K Siručkovi jsem pár věcí kdysi nesl, to ale ještě nefungoval Onyx. A jak řečeno výše, Blancpain patří k panu Molákovi. 2
childe Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Ani deště se nezaleknou i když nakonec z toho byla jen taková lehká letní přeháňka 4
DarylVanHorne Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna Dnešní návštěva zámku Blatná + Birell + klobásy + nádherná auta v zámecké zahradě Pecka den 6 1
Kid_A Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 39 minutami, sery.vlk napsal: To bude nějaký omyl K Siručkovi jsem pár věcí kdysi nesl, to ale ještě nefungoval Onyx. A jak řečeno výše, Blancpain patří k panu Molákovi.
AlfGS Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna (upraveno) Dnes takto... Termy Bania,PL Upraveno 30. srpna uživatelem AlfGS 1
Salamaster Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 7 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Budget náhrada za Sinny, a první soláry To jsou nějací speciální tuňáci v solaru ?
nizkotucnytvaroh Odesláno 30. srpna Nahlásit Odesláno 30. srpna před 5 minutami, Salamaster napsal: To jsou nějací speciální tuňáci v solaru ? Je tak, jsou to SNE545P1, měli je skladem za humny, tak jsem si chtěl udělat spontánně radost 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se