Klobatoro Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října (upraveno) Je tu nějaký fanoušek UG nebo někdo s jejich microroterem vybavenými hodinkami? Napr. Polerouter nebo White Shadow? Zajimaly by mne zkušenosti se servisem, hledábí dílů apod. A přidávám svůj kousek s manuálním nátahem v bezchybném stavu a propos, kdyby měl někdo zájem o bibli UG - knihu od Pietra Giuliana Saly - Universal Watch Geneve book, můžu sehnat :)) Upraveno 31. října uživatelem Klobatoro 8 1
orius Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Červený měsíc... Konečně Pamy co mě chytly na první dobrou 6 1
Kostra Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Tak mi došlo, že jsem si letos ještě nekoupil žádné hodinky a bylo třeba to napravit. Navíc jsem rozchodil sešroubovanou nohu, oslavil pětačtyřicítku, zkrátka důvodů byla spousta.Teprve podruhé:-) 11 1
mlsoun1 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října před 26 minutami, Kupa54 napsal: Chybí cigaretkaAle jinak super 1
Roman85 Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Zkusil jsem na Hevleti objednat modrou lunetu a řemínek… a nove hodinky jsou na světě ))) 6 2
PavelH Odesláno 31. října Nahlásit Odesláno 31. října Nejak je ted nemuzu sundat z ruky... porad nadseni 6
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se