Spok Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Vit Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 30 minutami, Jeronimo napsal: Včerejší postřehy ze ZOO Ostrava Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jak to hodnotíš Jarku ve srovnání s Lešnou, Brnem, Olomoucem a Hodonínem? ------------------------------------------------------------------- Zahradníkův rok a Seiko PADI Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 10
Kupa54 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Dobré ráno Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Jeronimo Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 6 minutami, Vit napsal: Jak to hodnotíš Jarku ve srovnání s Lešnou, Brnem, Olomoucem a Hodonínem? V Hodoníně jsem byl za totáče, v Olmiku a Brně jsem asi nebyl. Do Olmiku jedou děcka za hodinu, já musím hákovat Příští rok se chystáme do Dvora Králové, tam jsem byl někdy v roce 198x. Takže srovnávat nechci. V Ostravě služby super, parkování také na to, že byla v podstatě špička. Lešná se mi zdá být subjektivně víc sympatická. Jen u nás není tolik Polek s piercingem bradavek, k nám to jezdí ze Slovenska 3
ATOM Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 19
kaktusář Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července katlej harrisoniana roste na všechny strany, včera vykvetla..mám raději kompaktnější růst. ale květ je pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 14 1
Horhe Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Tyhle mě baví hodně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
laroaz Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 11 1
Vit Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Před hodinou, Jeronimo napsal: V Hodoníně jsem byl za totáče, v Olmiku a Brně jsem asi nebyl. Do Olmiku jedou děcka za hodinu, já musím hákovat Příští rok se chystáme do Dvora Králové, tam jsem byl někdy v roce 198x. Takže srovnávat nechci. V Ostravě služby super, parkování také na to, že byla v podstatě špička. Lešná se mi zdá být subjektivně víc sympatická. Jen u nás není tolik Polek s piercingem bradavek, k nám to jezdí ze Slovenska Díky Jarku. Koukal jsem, že jsi fotil nějaké kozy ... Za mě je Lešná top, potom Svatý kopeček, na Hodonínu je dobré, že se dostaneš blízko ke zvířatům, Brno je minimálně zčásti retro vzpomínka, jak to bývalo dřív. Ne nadarmo je Lešná prý nejnavštěvovanější turistické místo Moravy. 2 1
Radek124 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Po měsíci odpočinku hurá do modráků… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 12
Prochy68 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9 1
bacil.357 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 16
Tomino2007 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 9
Campino Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července Prajem prijemny den z Ustavu narodneho zdravia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
mlsoun1 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 2 hodinami, kaktusář napsal: katlej harrisoniana roste na všechny strany, včera vykvetla..mám raději kompaktnější růst. ale květ je pěkný Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nádhera a díky že nosíš i ty krásky 1
mlsoun1 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 46 minutami, Campino napsal: Prajem prijemny den z Ustavu narodneho zdravia Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Tož přeji brzké uzdravení a něco pro potěchu oka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Campino Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 4 minutami, mlsoun1 napsal: Tož přeji brzké uzdravení a něco pro potěchu oka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ďakujem velmi pekne, verim ze to tu nebude nadlho 1
mlsoun1 Odesláno 20. července Nahlásit Odesláno 20. července před 2 minutami, Campino napsal: Ďakujem velmi pekne, verim ze to tu nebude nadlho Není za co,držím palce 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se