Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 30 minutami, Jeronimo napsal:

Včerejší postřehy ze ZOO Ostrava :) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jak to hodnotíš Jarku ve srovnání s Lešnou, Brnem, Olomoucem a Hodonínem?

-------------------------------------------------------------------

Zahradníkův rok a Seiko PADI

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 10
Odesláno
před 6 minutami, Vit napsal:

Jak to hodnotíš Jarku ve srovnání s Lešnou, Brnem, Olomoucem a Hodonínem?

V Hodoníně jsem byl za totáče, v Olmiku a Brně jsem asi nebyl. Do Olmiku jedou děcka za hodinu, já musím hákovat :DPříští rok se chystáme do Dvora Králové, tam jsem byl někdy v roce 198x. Takže srovnávat nechci. V Ostravě služby super, parkování také na to, že byla v podstatě špička. Lešná se mi zdá být subjektivně víc sympatická. Jen u nás není tolik Polek s piercingem bradavek, k nám to jezdí ze Slovenska :D

• Haha 3
Odesláno

katlej harrisoniana roste na všechny strany, včera vykvetla..mám raději kompaktnější růst. ale květ je pěkný :) 

• Like 14
  • Díky 1
Odesláno
Před hodinou, Jeronimo napsal:

V Hodoníně jsem byl za totáče, v Olmiku a Brně jsem asi nebyl. Do Olmiku jedou děcka za hodinu, já musím hákovat :DPříští rok se chystáme do Dvora Králové, tam jsem byl někdy v roce 198x. Takže srovnávat nechci. V Ostravě služby super, parkování také na to, že byla v podstatě špička. Lešná se mi zdá být subjektivně víc sympatická. Jen u nás není tolik Polek s piercingem bradavek, k nám to jezdí ze Slovenska :D

Díky Jarku.
Koukal jsem, že jsi fotil nějaké kozy ...

Za mě je Lešná top, potom Svatý kopeček, na Hodonínu je dobré, že se dostaneš blízko ke zvířatům, Brno je minimálně zčásti retro vzpomínka, jak to bývalo dřív.
Ne nadarmo je Lešná prý nejnavštěvovanější turistické místo Moravy.

• Like 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 2 hodinami, kaktusář napsal:

katlej harrisoniana roste na všechny strany, včera vykvetla..mám raději kompaktnější růst. ale květ je pěkný :) 

Nádhera a díky že nosíš i ty krásky☺️

• Díky 1
Odesláno
před 46 minutami, Campino napsal:

Prajem prijemny den z Ustavu narodneho zdravia😉

Tož přeji brzké uzdravení a něco pro potěchu oka

• Like 2

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...