Dzos Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 32 minutami, Kostra napsal: Chumelí se chumelí, jen je naprd, že to hned taje, takže hradní cukrárna zůstane asi jen u přízemí Bud rad, ze alespon snezi. U nas kulovy. Na ruce stary potapky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Já dnes 5ky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 DS-1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 32 minutami, Lukáš3 napsal: Co je to za hodinky prosím? Předělané kapsáče které dělal tchán jednoho člena než si je koupil aktuální majitel. stačí tak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 #seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 @Lukáš3 Přesně jak píše LovecK.Předělané kapesní hodinky v novém pouzdře.Daný hodinář si je dělal pro sebe.Ale jsou to pořádní macci.Na běžné nošení to není.Žádná vodotěsnost a ani prachotěsnost + jsou těžké.Za to.to je stará a krásná mechanika(1890-ověřeno),krásný a hlasitý tikot.I po těch letech jsem s nimi nadmíru spokojen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dandy Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 710-ky Amfibie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 @LovecK @mlsoun1 jo tak díky za info. Na bazosi takový pořád prodává nějaký pan z Litoměřic. Už tam teda neobchoduji ale jsou to zajímavé kousky... Tyhle tvoje jsou ale moc hezké!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Back to 80sSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 @Lukáš3Díky,dnes je nosím spíše svátečně.Ale pořád se mi hodně líbí a hlavně když je otočím tak to má své kouzlo.Neboť ty novodobé stroje,to není ono.Jde vidět plotna a jedno kolečko. Všiml jsem si,že se ty předělávky dělají poměrně často.A to nejenom na bazoši,sbazaru,apod.Zde na fóru v prodeji jsou taky jedny tzv. bicí,ale ta cena je.....prostě jinde.Ale i tak nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Modrá se povedla, jen se to strašně špatně fotí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Foto vcerejsi, na ruce ale i dnes. Ta modra je stejne skvela. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freki Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Ahoj, moje první opravené hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 KD … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 Nazpátek že servisu, nové NATO a zase jsem se do nich zamiloval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 4 hodinami, Jiřina napsal: Back to 80s Sent from my iPhone using Tapatalk Čus, sem tě tady dlouho neviděl, planety tě omrzely? jinak T sluší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 V 5. 2. 2022 v 16:40, Daemonultimate napsal: Akční sobota Tak to tě zdravím, mám dost podobné zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 6. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2022 před 20 minutami, varjag napsal: Tak to tě zdravím, mám dost podobné zátiší Paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se