Vit Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 20 hodinami, Violoncello napsal: Epos sportive diver 3441 Hezké hodinky, ta luneta je gumová, kovová nebo keramická? ---------------------------------------------------- já včerejší večerní ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
duffqo Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Další pokus, zatím jsme si na sebe moc nezvykli. Vintážní vzhled mě baví, ale to moře tlačítek a budíčků mě stále trochu ruší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Před hodinou, Vit napsal: Hezké hodinky, ta luneta je gumová, kovová nebo keramická? ---------------------------------------------------- já včerejší večerní ... Super fotka, vůbec jsem nevěděl, že tak hezky svítí. Ani vlastně nevím, jak se na nich odečítá čas - to je 07 resp. 19 hodin a 9 minut ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 (upraveno) před 5 minutami, Tomak napsal: Super fotka, vůbec jsem nevěděl, že tak hezky svítí. Ani vlastně nevím, jak se na nich odečítá čas - to je 07 resp. 19 hodin a 9 minut ? Děkuju., ano, je to jak říkáš, na dvanácté hodině je v okénku luminiscenční jumping hour. (nějaké info ZDE) Upraveno 25. února 2022 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 při včerejším posezení se daly vyzkoušet parádní kousky... Děkuju za pozvání Ruka i fotky jsou Víta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 19 minutami, Vit napsal: Děkuju., ano, je to jak říkáš, na dvanácté hodině je v okénku luminiscenční jumping hour. (nějaké info ZDE) Díky Víte, hezký článek s chutí jsem si početl, a hodinky jsou to hodně zajímavé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Aj dnes.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DrSlamastika Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 3 hodinami, Vit napsal: Hezké hodinky, ta luneta je gumová, kovová nebo keramická? ---------------------------------------------------- já včerejší večerní ... Děkuju, Víte! Je to keramika. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Fajront Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Rychlocvak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Tak jeste sem moje Konzervy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto86 Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 Žiadna zmena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 5 hodinami, Tomak napsal: Díky Víte, hezký článek s chutí jsem si početl, a hodinky jsou to hodně zajímavé Díky. před 3 hodinami, Violoncello napsal: Děkuju, Víte! Je to keramika. Díky za info. před 5 hodinami, financ napsal: při včerejším posezení se daly vyzkoušet parádní kousky... Děkuju za pozvání Ruka i fotky jsou Víta Ba, ba, povedené to bylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Cigi Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 před 5 hodinami, junior300 napsal: Aj dnes.. Super fotka a hodinky taky moc pěkný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se