kolky87 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Počasie teda tiez nič moc Odoslané z MI 6 pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 4 hodinami, dragys27 napsal: @Vit Jsou to parádní hodinky. Líbí se mi i kombinace s řemenem z přírodních listů. Super! Já vytáhl do práce "typické kacelářské" Casio PRT-B50 Děkuju. před 2 hodinami, Jeronimo napsal: Bicolor se vrací No nekecej, tobě sedí hezky na ruce i 41mm. Michodem hezká fotka. před 12 minutami, junior300 napsal: 70 hodinovky Nádhera, tvoje fotky žeru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Stary a za nimi Slunce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 1 hodinou, Vit napsal: Nádhera, tvoje fotky žeru. Tak to ma fakt tesi Vite. Tvoje fotky totiz povazujem za etalon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomnovak Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 DJ Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptrksvbd Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 007 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 (upraveno) Malé "elpíčko" na ruce Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Upraveno 31. března 2022 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Subiny Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 ... Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Můžu se zeptat? Ta luneta je otočná? Nebo to je jen ozdobné? že tam jsou ty indexy a na 12 to vypadá, jak u potápek..? Já tenhle model viděl poprvé, až když si ho sem začal dávat ty co je to za referenci? JInak teda jsou náááádherný před 39 minutami, shewcza napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 42 minutami, shewcza napsal: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Ty ses rozjel... Ale já taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 @Lukáš3 Díky. Je to Rolex Turn-o-graph ref. 116264. Luneta je otočná, je to v podstatě první sportovní model od Rolexu a první hodinky s otočnou lunetou. Tyhle jsou tedy v nejmodernějším podání původního modelu ref.6202 který se stal předlohou pro slavnějši submarinery, jejichž vzhled je velmi podobný a nezaměnitelný s moderním subs. Klidně se někdy stav kouknout a pokecáme, nebydlíme zase tak daleko. Případně dám vědět jak pojedu kolem. @Radik no přesně! Já jsem hodnej, myslím, že už mi ke štěstí stačí jen moony a budu spokojenej parchant. Jsem chlapec ze skromných poměrů. Vystačím si s málem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 @shewcza díky za bohaté info rád se někdy potkám. Chtěl jsem dorazit i na ten sraz v Olomouci, jenže jsme začali s dostavbou druhého dětského pokoje a vzpomněl jsem si na to až jsem přišel okolo 8 večer domů ze stavby pak mě to pěkně štvalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Willie McBride Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 u mňa po dlhšej dobe niečo domáce ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 před 10 hodinami, Jeronimo napsal: Bicolor se vrací Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Bicolor nikdy neodešel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 31. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2022 Tak jak jsem psal, tyto Tagy byly mé první dražší a tyto malé Primky byly mé úplně první hodinky , dostal jsem je v roce 1980 od strejdy. Byl to super chlap. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se