Dantechno Odesláno 31. května 2022 Nahlásit Odesláno 31. května 2022 Psí kulky..Sent from my iPhone using Tapatalk
Ivanhoe34 Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 sa fajn nosia aj na starsom Phoenixe...
Kamil.K Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 ..i když baterky, tak poslední dobou nejčastěji
lindys Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 18 hodinami, Campino napsal: Kto uhadne miesto? @Vortex-Tempus@Daemonultimatehadat nemusia Třeboň?
the.Doctor Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 Kto uhadne miesto? [mention=67260]Vortex-Tempus[/mention][mention=17935]Daemonultimate[/mention]hadat nemusiaZáklad je psaný ve slovenštině ... takže typuju Žilinu Odesláno z mého SM-A715F pomocí Tapatalk
Micey Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 17 hodinami, Dantechno napsal: Psí kulky Paradni. Ja zpet v sekte:)
Sphinxx Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 2 hodinami, Vit napsal: Seiko PADI Reaguji na Tvou pochvalu z minulého týdne, jsem rád, že se líbí a děkuji. Chybí tu Tvoje fotky ML, to bylo něco, dost nad nimi přemýšlím, ale nemám to k čemu (oblekovky) nosit.
Vit Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 před 7 minutami, Sphinxx napsal: Reaguji na Tvou pochvalu z minulého týdne, jsem rád, že se líbí a děkuji. Chybí tu Tvoje fotky ML, to bylo něco, dost nad nimi přemýšlím, ale nemám to k čemu (oblekovky) nosit. Díky Davide, ty už tikají někde ve Švýcarsku ... Jedna archivní pro Tebe:
Sphinxx Odesláno 1. června 2022 Nahlásit Odesláno 1. června 2022 (upraveno) @VitTo říkám, že jsou super, krásná fotka. Ano, vím, kde skončily a jsou v dobrých rukách. Ať nejsem jen OT, tak jedny malé lentilky kolem kterých je nesmyslný hype, akorát mě iritoval nápis na číselníku, tak jsem ho zrušil, korunka je lepčí. Ve sbírce ale i tyhle plechovky mají své místo. @Ivanhoe34: pěkná fotka a dobrá kombinace. Upraveno 1. června 2022 uživatelem Sphinxx
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se