Lacifer Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 S OS ve stínu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Na zakázku zkrácená sekundofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragys27 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Citizen ve švýcarském Luganu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Hic jaxviňa, tak na jedno vychlazený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Jj hic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 2 hodinami, villain83 napsal: Jo, jsou to ony. Ja chtel ocel, sendvic a manualni natah, to byly podminky, pres ktery nejel vlak. A taky se mi Radia obecne libej kapku vic, nicmene ja to mam takhle s vetsinou znacek, ze se mi libi jen par modelu. At je to Omega, Rolex, Panerai, nebo ja nevim co. Konkretne prave u Panerai se mi fakt libi tak 4-5 kusu, zbytek jde uplne mimo me. Ja na ty ruzny rezervy natahu a jiny ficury na cifru u tyhle znacky nejak nejsem, no... No tak hlavně spokojenost, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr.73 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Další Seiko týden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 (upraveno) Krásný večer všem Upraveno 20. července 2022 uživatelem DarylVanHorne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Drahá konečně utopila své Hilfigery, Tudor naštěstí vydržel:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Velmi pěkně pane, užívej a někdy zas přijeď do našich končin, třeba na Žákavu, ať si je můžu v klidu prohlédnout .Tam bylo fajn, tak když pojedu, budeš to vědět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník enrico156 Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 to napravo v pozadi su nove air kingy s ochranou korunky uz ze? to tam ten kontraband maju len na skusanie asi ze? a ty si kolko cakal na vysnivane suby? kazdopadne gratulacia velika, to musi byt radost... ja takto stale... asi sa uvarim, aj naramok co mi v chlade lieta je mi teraz normalne tesny az neprijemne... Ano, jsou to nové Air Kingy a je to hrozně hezká hodinka. Byla možnost si je vyzkoušet, tak jsem neodolal Za mě pořád asi vedou modrý Datejusty s vroubkovanou lunetou, to bych si jako hezký kombo se Subama uměl představit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Jedna před-premiérová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Prima večer všem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 6 hodinami, enrico156 napsal: Tak jsem si dneska převzal něco o čem jsem si myslel, že mít nikdy nebudu a je to tady, fakt se to děje Áááá, tady se někdo dočkal. Paráda! Dáváš tu jiskřičku naděje všem čekatelům Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 Gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 12 hodinami, Kid_A napsal: Blue Taky jim nakonec začínám přicházet na chuť. A velkej koník na dýnku místo průhledu, to už se u současnejch modelů bohužel nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2022 před 2 hodinami, Radik napsal: Taky jim nakonec začínám přicházet na chuť. A velkej koník na dýnku místo průhledu, to už se u současnejch modelů bohužel nevidí. Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Taky jim nakonec začínám přicházet na chuť. A velkej koník na dýnku místo průhledu, to už se u současnejch modelů bohužel nevidí.Plus za mě asi nejpovedenější verze buzna tahu, krásný plastický logo, čistej ciferník, ideální velikost i výška a jednoduchej spolehlivej strojek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se