Akam Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Před hodinou, Jeronimo napsal: Volantovka Jarku, jaktože mladý nemá nic na ruce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 V 15. 7. 2022 v 22:33, M3maniac napsal: Modrá je prostě modrá Dvojnásob to platí u téhle "trojky". Pecka! V 17. 7. 2022 v 14:13, Vit napsal: Díky Davide, tobě by byly malé, klasické TUNA jsou pro tebe to pravé. Ano, máš pravdu i když ani ty nejsou nijak velké, ale přesto větší než ty Tvoje, ovšem ta modrá se povedla. Poznámka pod čarou - fotil jsem ML do prodeje, tak přidávám fotku nevalné kvality i sem. Stále brousím po Masterpiece. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 22. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2022 Stale rozmýšľam čo s nimi…sú super ale konkurencia je zdrvujúca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 před 8 hodinami, Akam napsal: Jarku, jaktože mladý nemá nic na ruce? On si hodinky vezme sám až když uzná, že je potřebuje. Teď měl zrovna chuť na auto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 před 11 hodinami, Sphinxx napsal: Dvojnásob to platí u téhle "trojky". Pecka! Ano, máš pravdu i když ani ty nejsou nijak velké, ale přesto větší než ty Tvoje, ovšem ta modrá se povedla. Pokud se nepletu, tak klasické TUNA mají 47,7 mm. Ty to baby TUNA mají 43,2 mm. Rozdíl 4,5mm by měl být znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 @Vit: Já jsem ten model, který máš Ty neměl na ruce, takže nedokážu posoudit, ale obecně vztaho klasické Tuny 47,7 tím, jak mají atypické pouzdro působí na ruce výrazně menší než třeba jiné hodinky s 47mm velikostí, ale i tak se nosí relativně pohodlně. Vedle nich třeba "Pily" Sawtooth" působí výrazně větší i na ruce. Klasické ocelové pouzdro pak vynikne nápaditěji. Nejlepší ovšem byly "puky" limitky z Asie. Poslední na fotce. Luxusní modrá, na ruce fakt pecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Kebyze @Sphinxx-ove fotky utekali tym mojim oproti, aj tak by som ich kvalitou nikdy nedobehol...holt majster sa pozna. No ale, na ruke su tiez tuna a este vo svojom prostredi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 @EpsteinBarr: děkuji, rozsypal mi to editor, hodně jsem je zmenšil, aby se to sem vešlo, Ty ji máš aspoň ostrou ... Tohle byly super Tuňáky, na tahu je mám taky rád. Ale pokud jde o univerzálnost, tak tohle jsou jedny z mála hodinek (ne-li jen jedny), které se dají nosit na všem ... NATO, kůže, náramek ... fakt univerzál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Také jde někdo na Sněžku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Já pauza na pivko a umírající žena na polívku. Vypadá to, že na Sněžku půjdu dál sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Pohodové víkendové modráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 walking... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Pokec mezi Ostravou a Prahou dopadl v Olomouci grandseikozne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Prim Premier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Stanofka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Definitivky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Bazenovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 23. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2022 Wempe, Iron Walker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se