Gustaf Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Když je ten svátek piva.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 TISSOT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 007 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 3 hodinami, Lookyn napsal: No co no, tak ze sebe při pátku udělám možná blbce, nic horšího se stát nemůže K čemu je otočná tachymetrická luneta? Funkce pevné tachy lunety je mi jasná, ale není mi jasné, proč by ji někdo dělal otočnou? Tím ti určitě nechci rýpat do krásných hodinek, jen jsem tohle řešení nikdy neviděl a není mi jasné využití Moc tyhle hodinkový fičury nepoužívám, končím u GMT ručky na dovolený v Řecku, ale měl jsem pocit že už jsem to někde četl, tak jsem zkusil strejdu Gůgla. Já věděl že to má něco společnýho s Heuerem http://www.onthedash.com/heuers-innovation-the-rotating-tachymeter-bezel-for-race-timing/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Hujer, zde! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
watchboy Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Celý den řemenohrátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 před 23 hodinami, tikzot napsal: Díky Rendo! A nápodobně Ja nosím jen starý vergly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 blů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lookyn Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 před 12 hodinami, financ napsal: Moc tyhle hodinkový fičury nepoužívám, končím u GMT ručky na dovolený v Řecku, ale měl jsem pocit že už jsem to někde četl, tak jsem zkusil strejdu Gůgla. Já věděl že to má něco společnýho s Heuerem http://www.onthedash.com/heuers-innovation-the-rotating-tachymeter-bezel-for-race-timing/ Díky za dovzdělání taky jsem googlil, ale bohužel jen "česky" a tam jsem se nic kloudného nedočetl, každopádně odkaz od tebe super, díky za něj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Dneska takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Orient Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 ...a už tam vzadu zase hlodá červíček, že by bylo na čase nasadit nějaký jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 @Radik nebo by mohly klidně zavítat zpátky k bývalému majiteli pěkný to máš! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerfey Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 v zime budeme na teplo vzpominat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Hardcore, mám je ale moc rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 před 18 hodinami, financ napsal: Moc tyhle hodinkový fičury nepoužívám, končím u GMT ručky na dovolený v Řecku, ale měl jsem pocit že už jsem to někde četl, tak jsem zkusil strejdu Gůgla. Já věděl že to má něco společnýho s Heuerem http://www.onthedash.com/heuers-innovation-the-rotating-tachymeter-bezel-for-race-timing/ Pomerne rozsiahle vysvetlenie a palec hore, ale u mna absolutne nevyuzitelna funkcia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaco Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markopolo Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 6. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2022 bronzovky, luneta nastavena správně a je dekompresni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se