Sphinxx Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 11 hodinami, DarylVanHorne napsal: Moc hezký kousek Děkuju, je to tak, jsou vážně super. Před hodinou, M3maniac napsal: A kousek vedle mas i museum Lamborgini Tahle barva je super, mimochodem to mi tak připomíná, včera na Poděbradské v Praze ve směru do centra to nějaký dělňas v Berlingu drbnul do žlutého Huracana zezadu, no poprvé mi bylo líto obou aktérů ...
grga_pitic Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Nejak se jich nemuzu nabazit…Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1
Žigi Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Ta vnitřní dvoubarevná luneta je skvělý detail. 2
bluman Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 3 hours ago, M3maniac said: A kousek vedle mas i museum Lamborgini si, si, a este aj Pagani tam je nedaleko
M3maniac Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 2 hodinami, Žigi napsal: Ta vnitřní dvoubarevná luneta je skvělý detail. moc pěkné
M3maniac Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 A ja staré modré hodinky do starého modrého auta. 3 1
Sprite Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 před 37 minutami, M3maniac napsal: A ja staré modré hodinky do starého modrého auta. Ty vole Rendo zdarec Koukám na to auto, pak na přezdívku a ... on to René O Tobě jsem neslyšel 100 let. Ale koukám, že BMW Tě drží pořád. Krásná klasika. Nelituješ někdy toho prodaného CSL? To by dnes byl klenot. 1
M3maniac Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 Před hodinou, Sprite napsal: Ty vole Rendo zdarec Koukám na to auto, pak na přezdívku a ... on to René O Tobě jsem neslyšel 100 let. Ale koukám, že BMW Tě drží pořád. Krásná klasika. Nelituješ někdy toho prodaného CSL? To by dnes byl klenot. Čau, čau Sprajte nelituji, jedine čeho v životě lituji, že jsem se v nekterých lidech spletl, ale pořád doufám, že na každou svini se voda vaří Někdy prostě vyměníš klenot za jiný klenot . Nejde mít vše.
DarylVanHorne Odesláno 18. října 2022 Nahlásit Odesláno 18. října 2022 (upraveno) Dnes military Hamilton r. 1970 GG-W-113 Upraveno 18. října 2022 uživatelem DarylVanHorne 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se