tikzot Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 4 minutami, Maxel napsal: Ve frontě na moto dlabanec Tenhle mod je mooc povedenej! Super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 @tikzot: Díkes! Jo, docela se to povedlo. Ještě cifr z SKX171, a bude to dokonalý. Nebo z novejch 5KX do zelena. Tvoje batmany ani nekomentuju. Pro mě top hodinky, který (nejspíš) mít nikdy nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 (upraveno) před 43 minutami, tikzot napsal: Batmans! Co je to prosím za Jubilee, že šlo napasovat na 116710BLNR ? Upraveno 2. srpna 2020 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 14 minutami, dabelM napsal: Co je to prosím za Jubilee, že šlo napasovat na 116710BLNR ? 63600 SuperJubilee, jde na hafo 5 a 6 digit reference a je nejlepší, protože to je solid a crown clasp, která se nikdy neojebe jako klasická spona... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
artsvk Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Kochám sa novým prírastkom. A takto pred rokom som začal s prvými automatmi, LHC.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 před 19 minutami, Maxel napsal: @tikzot: Díkes! Jo, docela se to povedlo. Ještě cifr z SKX171, a bude to dokonalý. Nebo z novejch 5KX do zelena. Tvoje batmany ani nekomentuju. Pro mě top hodinky, který (nejspíš) mít nikdy nebudu Děkuju, jsem rád, že jsem se k nim opět vrátil, chyběli mi dost;-) Ty Tvoje Seika se mi hrozně líbí právě v tý “kermití” kombinaci černej dial a zelená luneta, ikdyž keramická, vypada luxusně... predstava reinkarnace Rolex kermů s černým cifrem a zelenou keram lunetou, no to by bylo žrádlo..;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Pro mě jsou sportovní eR více méně pasé — dostupnost, cena, velikost... tak se vyřádim aspoň takle :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Před hodinou, tikzot napsal: Batmans! nadhera !!!! Krasa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Dnes Zodiac. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Badalucio Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Carrera luftfilterOdesláno z mého SM-G970F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Květena se Seiko modem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 2. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2020 Hodinky vlastní, Godzilla jen půjčená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Cestou pro rohlíky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Datel Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Skvělé foto a dobré předsevzetí. O to se snažím celý život.... Ale nepochvalte šéfa ve vhodnou chvíli, když si to zaslouží, že.... ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 1. 8. 2020 v 14:01, scottsdale napsal: Ahoj....to su baterkace? Jo jo, baterka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 1. 8. 2020 v 14:11, shewcza napsal: Míra se dneska žení, tak asi neodpoví, udělám to tedy za něho- ano jsou to baterkáče. A Míro ty to dneska pořádně oslav! Díky kámo V 1. 8. 2020 v 16:22, Dokusan napsal: To jsem netušil, tak alespoň zde velká gratulace Mirovi Taky moc díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Flieger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 Před hodinou, Datel napsal: Skvělé foto a dobré předsevzetí. O to se snažím celý život.... Ale nepochvalte šéfa ve vhodnou chvíli, když si to zaslouží, že.... ;o) Ani nevíš jak jsem rád, že už dělám sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 3. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2020 V 29. 7. 2020 v 8:10, MíraMíra napsal: Kucí nebojte v sobotu se žením a pak ... Velká gratulace ke svatbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se