Jumbo Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 3 hodinami, Smejky33 napsal: Monaco s El Primero strojkem Pěkné. Jak fungijí ty subciferníky? Ty ručky jsou retrográdní nebo se otáčí i směrem ke středu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 28 minutami, Jumbo napsal: Pěkné. Jak fungijí ty subciferníky? Ty ručky jsou retrográdní nebo se otáčí i směrem ke středu? Diky. Ad rucky ta jednodussi varianta, tj na subcifrech dvojite rucky, kdy je vzdy videt jen jedna cast a druha je schovana. Ale stejne je to pekna podivana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 5 hodinami, špelda66 napsal: na mě působí moc robusně, dal bych je na kvalitní perlon, např. EULIT před 17 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Ten řemen je jeden z nejpohodlnějších co jsem kdy nosil Sedí k nim Pravda je, že je ten řemen lehce robustnější než origoš, ale ty fotky to strašně zkreslujou. To pohodlí když rozepnu motýlovku je neskutečný oproti trnovce a strachu, aby mně neupadly. A to všechno jsem vyhrabal vlastně ve svých chronozbytcích. Jsem nadšenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Potápky na pivu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yegor Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Splneny chronomilnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 8 hours ago, Smejky33 said: Monaco s El Primero strojkem Hodne zaujimave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 PO Boli aj vcera aj dnes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Pořád duhovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smejky33 Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 5 minutami, bluman napsal: Hodne zaujimave jeste si dovolim pripojit fotku dynka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 před 1 hodinou, Smejky33 napsal: jeste si dovolim pripojit fotku dynka. Na to se dá dívat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 20. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2023 Expy prvně ve světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Turtle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 44mm na pohodu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 @vraby Hustý tooly. Já leštěnky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Baví mě:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Prajem peknu sobotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Sobotna vychadzka, uz aj v Bratislave mame sneh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 před 2 minutami, seaman napsal: Sobotna vychadzka, uz aj v Bratislave mame sneh Kolko ludi je na Kolibe? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 21. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2023 Jde to i bez vlnek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se