Jump to content

Co máte právě na ruce?

Recommended Posts

před 19 minutami, ouskavl napsal:

Mám, já neumím prodávat😃 a jenom hromadím, jsou čerstvě po lázních v Onyxu, tak je teď budu hodně tahat.

Já si říkal, že vypadají nějak líp podle toho antireflexu😃. To máme asi všichni podobně, ale někdy holt něco musí z kola ven a pak jich stejně lituju😃. Tak ať dál dělají radost a nezapomeň fotit🙂.

Odpoledních 30 kiláčků přírodou a běžnej outdoorovej setup. Seiko Sportura Perpetual Solar na nato strapu a Boker+ Jim wagner outdoorovej folder

IMG20230722212137.jpg

před 19 hodinami, Axel napsal:

Nedávno jsem se na ně byl zase podívat.. Jsou to skvělý potápky, chtít něco v moderním střihu, mám je rozhodně na seznamu s modrým cifrem nebo žabáky.  Velmi zdatně maskují velikost, měl jsem v ruce 43,5mm a působily spíše jako o velikost menší..  💪

Tyhle se ale povedly, hezkej kousek:) 

Top fotka, krása 💯👌

Přidám jednu ze včerejška.. 🦈

Squale10_2.jpg?ver=0

@Axel Jo, s tou "pocitovou" velikostí souhlas, za sebe bych ty Aquis 43,5mm přirovnal k hodinkám s klasickými nožkami cca 41-42mm.

Když jsem kupoval své Aquis Clippertony, tak 41,5mm ještě Oris nedělal, dnes bych možná sáhl právě po Cal.400 41,5mm v zelené, ale neumím se vzdát toho krásného modrého číselníku. Na ruce (mám 18-18,5 cm) sedí (a myslím i opticky) ty moje větší dobře i díky relativně malé výšce pouzdra, vzhledem k průměru. Zkoušel jsem také 39,5mm, ale ty jsou mi opravdu malé.

Každopádně, jak jsem psal do vlákna R&R Matoušovi pod jeho recenzi Aquisů, za mě to jsou svébytné moderní potápky od sympatické značky, krásně zpracované. I ta Sellita v mých běží bezva, rezervu nátahu tady moc neřeším, protože je téměř nesundám z ruky 😉 Mám je ze svých hodinek, i dražších, nejraději a nosím je s přehledem nejvíce... 👍

před 2 hodinami, mlsoun1 napsal:

A jak to,že Tvá milovaná nemá bílé DJ?

Ta hodinky ani jiné materiální dekadentní serepetičky moc neprožívá. :)

--------------------------------

Dnes Kotvičky :D

IMG_7737.JPG

Edited by Jeronimo

před 57 minutami, Jeronimo napsal:

Ta hodinky ani jiné materiální dekadentní serepetičky moc neprožívá. :)

--------------------------------

Dnes Kotvičky :D

IMG_7737.JPG

To buď rád.Žena je sice spokojena se svými Cartiéry a fialovými OP,ale pořád básní o hodinkách HW a Piaget🙂