bluman Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 (upraveno) @EpsteinBarr Toto je obyc, Seiko, nie ATecka Upraveno 2. srpna 2023 uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 před 6 hodinami, the.Doctor napsal: Jsou dobrý jak prase! Odesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 2. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2023 V 1. 8. 2023 v 10:17, DarylVanHorne napsal: Hamiltony z r. 1970 ve spec. GG-W-113 (s hackingem). Zda dělaly společnost někomu, kdo házel napalm a fosfor do Vietnamské džungle, toť otázka. Do tržnice bych je asi raději nebral ... --------------------------------------------- Japonská dvojka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Skoro rok cekacka (rijen-srpen) na novej kus, ale zase je mam. Uz potreti. A snad naposledy . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Před hodinou, KFL napsal: Skoro rok cekacka (rijen-srpen) na novej kus, ale zase je mam. Uz potreti. A snad naposledy . Ja bral v Chronoshopu skladovku, čekat se mi nechtělo.. Nicméně taky potřetí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Ja bral v Chronoshopu skladovku, čekat se mi nechtělo.. Nicméně taky potřetí.Super . Ja chtel konfiguraci jako u predchozich kusu, takze jsem si holt musel pockat. O to vetsi radost . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 1 minutou, KFL napsal: Super . Ja chtel konfiguraci jako u predchozich kusu, takze jsem si holt musel pockat. O to vetsi radost . Full tagiment? Asi dokoupim tah. Ta nová spona s mikroregulaci je mnohem lepší, ake nejak mi stejně nesedí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 7 minutes ago, CEGY said: Full tagiment? Asi dokoupim tah. Ta nová spona s mikroregulaci je mnohem lepší, ake nejak mi stejně nesedí. Jj, full tegiment + černá luneta (a samozřejmě GSG varianta) :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 před 12 hodinami, Vit napsal: Do tržnice bych je asi raději nebral ... Ne ne, dělají mi společnost v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 ORIENT WT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 @Campino @bluman Jo, tie AT su s kalibrom 8900. Mam ich od marca a su to totalne super hodinky. Obyc myslim tak, ze su skutocne obycajne, zakladna rada Omega, nicim specialne, az na to, ze su ozaj pekne a maju dobry "strojcek" no... Dnes patinujem remen na obyc moonoch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Poslední den před dovolenou. Poměrně stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hightower Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2023 prxi prxi prxsičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se