Pjurcik Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 (upraveno) před 45 minutami, Chosef76 napsal: Zdravím, Honzo. S věkem se mění vkus, priority...a platí to i u hodinek. Před pár lety se mi bico nelíbily. Teď se na ně dívám a...wow. Fakt jsou překrásný. Reversa mám v zaměřovači už dlouho, ale říkám si, že až je koupím, tak budu fakt starej. Tedy zatím je nemám, ale znám někoho, kdo by mi zlatá Reversa hned prodal. Sent from my iPhone using Tapatalk Tak to pěkně děkuji Já to bral tak, že už mám konečně fakt vkus a rozum Upraveno 5. srpna 2023 uživatelem Pjurcik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Prajem pekný víkend Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Tak to pěkně děkuji Já to bral tak, že už mám konečně fakt vkus a rozum Vkus máš určitě, o tom nepochybuju. Reversa jsou etalon elegance. S tím rozumem by Ti vysvětlila moje manželka. Hodinky máš krásný! Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Před hodinou, Pjurcik napsal: Když je řeč o Reverso… Naprostej top Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 3 hodinami, Pjurcik napsal: Když je řeč o Reverso… Jako bych je uz nekde videl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Reverso i GMT v bico výše nádhera, já i dnes žlutý plast. Ale baví mě, jsou překvapivě bezva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Konečně pořádný léto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monolith Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Chčije a chčije, tak vymýšlím .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Nějak se mi ty Samuraje nechce vracet do bezpečného úložiště Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 2 hodinami, horskjan napsal: Reverso i GMT v bico výše nádhera, já i dnes žlutý plast. Ale baví mě, jsou překvapivě bezva... bomba foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Čím ďalej tým som spokojnejší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Velice pohodlné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 4 hodinami, honza71 napsal: Jako bych je uz nekde videl Tyhle konkretni nazivo asi ne. Mam je par dni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 21 hodinami, Chosef76 napsal: Dneska něco úplně nového. Rolex GMT Master "Bumble-bee" aka "Guinness". Sent from my iPhone using Tapatalk Gratulace, tohle je top. Nejlepsi RLX GMT jednoznacne. Taky je potrebuju Ad Reverso, strasne se mi libi, ale zkusil jsem a na ruce to nebylo vonco. Naopak je k mymu prekvapeni pocitove predcily Cartier Tank, takze u me je to jasny, ale taky to vidim az na duchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 1 hodinou, actionman1 napsal: Čím ďalej tým som spokojnejší Se nedivím! Paráda! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horskjan Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 1 hodinou, actionman1 napsal: bomba foto Dík. Rychlovka v oblíbené kavárně Větev cestou na chalupu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Čekání v dešti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 před 21 minutami, martar napsal: Čekání v dešti Aspon ten sandwich mas:) takze neni hlad:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exell Odesláno 5. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se