MíraMíra Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 26 minutami, enrico156 napsal: No ty voe, gratulace sůsede! Mimochodem pěkná fotka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 18 hodinami, rekib1 napsal: Tak koukej fotit, po každé mají jiný odstín :)...není to nikdy nuda před 56 minutami, bobi napsal: Větráme ... a začíná čůrat Dokopali jste mě k tomu, abych je taky cvaknul. Tak tady. Jsem rád, že jsem tenkrát v pomatení mysli včas zatáhnul za záchrannou brzdu a neprodal je (byť jsem ze sebe udělal trochu blbce) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 A dobře jsi udělal ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
szeryng Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Dnes mám hodinky o pár let starší než auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Ty bily Hamiltony mi taky lezej v hlave. Jinak ja furt bee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Stavba pokračuje podle plánu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 2 hodinami, MíraMíra napsal: No ty voe, gratulace sůsede! Mimochodem pěkná fotka. Hezký fakt, gratulace...!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 19 minutami, Micey napsal: Ty bily Hamiltony mi taky lezej v hlave. Jinak ja furt bee. hezké a neobvyklé s tou žlutou, za mě jo.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 (upraveno) před 1 hodinou, Radik napsal: Dokopali jste mě k tomu, abych je taky cvaknul. Tak tady. Jsem rád, že jsem tenkrát v pomatení mysli včas zatáhnul za záchrannou brzdu a neprodal je (byť jsem ze sebe udělal trochu blbce) super fotka, vypadají fakt luxusně, řekl bych že v té modré vypadají nejlépe... Upraveno 30. srpna 2020 uživatelem rekib1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meetU Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Nech sa uz trosku schladi...Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Není to tak dávno, co šly pilotky (nejen) od IWC úplně mimo můj zájem. A že bych si koupil na ruku něco až tak velkého, tak to vůbec nepřicházelo v úvahu. Někdy v půlce června jsem je zkusil na ruku a od té doby je mám (až na pár výjimek) na ruce prakticky pořád. Pořád mně baví. Na datum nekoukejte, fotku jsem cvaknul předevčírem večer při nákupu;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 A je dovětráno,modrásky půjdou do "betle" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 před 2 hodinami, patprom napsal: Není to tak dávno, co šly pilotky (nejen) od IWC úplně mimo můj zájem. A že bych si koupil na ruku něco až tak velkého, tak to vůbec nepřicházelo v úvahu. Někdy v půlce června jsem je zkusil na ruku a od té doby je mám (až na pár výjimek) na ruce prakticky pořád. Pořád mně baví. Na datum nekoukejte, fotku jsem cvaknul předevčírem večer při nákupu;-) ...taky to jsou fainové hodinky, bral bych je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 ...taky to jsou fainové hodinky, bral bych je Jdi do nich. Dají se koupit kolem stovky, což je za tyhle hodinky super cena. Po x letech jsou to jediné hodinky, které se mi nechce sundat z ruky. Jasně, i tyhle časem okoukají, ale zatím u mně 1:1 s LV, což bych ještě nedávno neřekl ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Můj poslední kousek .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Můj předposlední kousek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 30. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2020 Můj předpředposlední kousek... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se