Vit Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Pěkné, pán je dnes za elegána. ----------------------------------- já pořád jedu ve starém plesnivém bronzu LÜM-TEC B19
the.Doctor Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 V pondělním procesuOdesláno z mého SM-S901B pomocí Tapatalk
bluman Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 5 hours ago, childe said: Pondělí má i svá pozitiva Po nočnom prebaľovacom maratóne, "Tento spůsob pohledu na pondělí, zdá se mi poněkud nešťastným"
childe Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 2 hodinami, bluman napsal: Po nočnom prebaľovacom maratóne, "Tento spůsob pohledu na pondělí, zdá se mi poněkud nešťastným" Taky znám a naštěstí už máme za sebou. Ale jak se říká: "co jsme si udělali to máme"
geometr Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 Před hodinou, Spok napsal: Ty jsou parádní!
Spok Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 17 minutami, geometr napsal: Ty jsou parádní! Díky, jsou super.
Akam Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 1 hodinou, Kid_A napsal: Glashutte Sem u tebe neviděl
mlsoun1 Odesláno 8. ledna 2024 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2024 před 10 hodinami, Vit napsal: Pěkné, pán je dnes za elegána. ----------------------------------- já pořád jedu ve starém plesnivém bronzu LÜM-TEC B19 Jasně,znovu jsem začal učit,takže musí být i jiný kousek. Ale nasadil jsi mi brouka do hlavičky skrze bronzové hodinky.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se