shewcza Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalV Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 na jipku casia (fibrilace síňí, dostanu elektrošok a bude zas líp) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Čekárnoffka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Konečně zas na domácí půdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Legendárky pepsiny Scuba Diver’s SKX J Nechal jsem si to projít hlavou Plus ty hlasy, “nech si aspoň jedny” … díky kucí, nechal A už jsou zase moje, vyndal jsem je z prodejní krabice. Tohle je prostě srdcovka Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Navi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
knock Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 6 hodinami, shewcza napsal: U Oceanusu mě vždy fascinuje, jako by ani neměli sklíčko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Momentálně mám kombo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomass Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Ráno cestou do práce, dělají mi radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 S kamarádem v lese Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 7 hodinami, kaktusář napsal: na jipku casia (fibrilace síňí, dostanu elektrošok a bude zas líp) Tož tedy přeji brzký návrat domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 K tomu se připojuji. Rychle se uzdrav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 @jenik77 moc pekne. Dlouho po nich pokukuju, ale na kazdem modelu mi nakonec neco nesedelo. Tohle je ale bez chyby. @LovecK mam tu taky jedny a asi je brzy provetram. ja si na ty kovovy tahy asi nezvyknu jeste ze tu mame na foru tolik sikovnych vyrobcu remeniva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 10 hours ago, kaktusář said: na jipku casia (fibrilace síňí, dostanu elektrošok a bude zas líp) Rychle uzdravenie prajem, nech tu mame zase radsej kytky ako hentake pristroje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 21. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2024 před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Tož tedy přeji brzký návrat domů Před hodinou, Jiří Sedlák napsal: K tomu se připojuji. Rychle se uzdrav. moc děkuji kardioverze zastaví fibrilaci (za par hodin jde člověk domů) a pak se musí na ablaci, což je vypalování cév mezi srdcem a plicema atp... už jsem byl na ablaci 2x a pořád to není ono...nicméně jsem na živu,takže cajk nestěžuji si akorát se na ablaci dlouho čeká a není to příjemné...ani při tom ani po tom... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se