Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 52,5tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1946

• Akam

1424

• Vit

1174

• Kid_A

906

před 8 hodinami, mlsoun1 napsal:

Mám taky pár kousků,ale tento mám nejraději😊A rajcuje mne Prim Diplomat(kdyby tento model nestál raketu,tak jdu do nových 40 mm blue),dále se mi líbí model s hvězdičkami.Ale to se nedá nosit.Řemínek mi dělal místní kolega R4B4.

Tak ten řemínky teda umí. Já mám zase dilema s Igenama  . Mám jedny v top stavu a chci je nosit, ale na druhou stranu je nechci dojebat . Zatím to neuzrálo,ale přemýšlím, že bych si za sedmičku koupil druhovýrobu na Nej pánské hodinky. No nevím.

20240127_215008.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 52 minutami, Wendellin napsal:

Tak ten řemínky teda umí. Já mám zase dilema s Igenama  . Mám jedny v top stavu a chci je nosit, ale na druhou stranu je nechci dojebat . Zatím to neuzrálo,ale přemýšlím, že bych si za sedmičku koupil druhovýrobu na Nej pánské hodinky. No nevím.

20240127_215008.jpg

Nedoporučuji je tam kupovat,bratr mi je tam koupil rovněž a zde po vystavení jsem to schytal.Ač to byl dar.Ale upřímě,mám je v servisu u Jeronima a musel upravit korunku a těsnění a je problém i se strojem.Být Tebou,tak neřeším dojebání,prostě musíš být opatrný co s nimi děláš.A užíval si tohoto krásného kousku a nosil ho(je tedy), a když schytají nějaký ten šrám a nedej bůh je třeba poškodíš,vše se dá dát znovu do pěkného stavu.Je tu dosti hodinářů.Být Tebou tak je nosím a ukazuji je na odiv a dělal si vnitřní potěšení.Hodinky jsou od toho,aby se nosili a dělali radost.

Odkaz ke komentáři

@WendellinZásadně se obrať na Viktora ze strapshopu.Je to odborník každým coulem a rád Ti poradí😊

Nechal jsem si řemen dělat u Šímy v Praze,nikoliv rejnok,ale aligátora.Ale rejnoka by asi taky udělal.Ale zde upozorňuji na ceny.Šima je velmi kvalitní výrobce nejenom řemínků na hodinky a podle toho jsou také ceny.Za kvalitu a luxus se hold platí😊

Ale zkusil bych se optat i zdejšich kolegů v poptávce,kteří objednávaji z ciziny a určitě Ti někdo rád poradí😉

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, mlsoun1 napsal:

@WendellinZásadně se obrať na Viktora ze strapshopu.Je to odborník každým coulem a rád Ti poradí😊

Nechal jsem si řemen dělat u Šímy v Praze,nikoliv rejnok,ale aligátora.Ale rejnoka by asi taky udělal.Ale zde upozorňuji na ceny.Šima je velmi kvalitní výrobce nejenom řemínků na hodinky a podle toho jsou také ceny.Za kvalitu a luxus se hold platí😊

Ale zkusil bych se optat i zdejšich kolegů v poptávce,kteří objednávaji z ciziny a určitě Ti někdo rád poradí😉

Díky Mlsoune , my si musíme někdy zajít na pivko, myslím, že bychom si rozuměli. Přeji hezké Velikonoce.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...