Radek124 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Nedělní Béčka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenek1307 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 Před hodinou, tom88 napsal: Vidím, že Sinny dělají radost Hezká fotka, kde je to foceno ? Jasně, že. Ty uz zůstanou. Tohle se povedlo Jinak my teď bloudíme 14 dni po severu Norska. Úžasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Mám taky pár kousků,ale tento mám nejradějiA rajcuje mne Prim Diplomat(kdyby tento model nestál raketu,tak jdu do nových 40 mm blue),dále se mi líbí model s hvězdičkami.Ale to se nedá nosit.Řemínek mi dělal místní kolega R4B4. Tak ten řemínky teda umí. Já mám zase dilema s Igenama . Mám jedny v top stavu a chci je nosit, ale na druhou stranu je nechci dojebat . Zatím to neuzrálo,ale přemýšlím, že bych si za sedmičku koupil druhovýrobu na Nej pánské hodinky. No nevím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 52 minutami, Wendellin napsal: Tak ten řemínky teda umí. Já mám zase dilema s Igenama . Mám jedny v top stavu a chci je nosit, ale na druhou stranu je nechci dojebat . Zatím to neuzrálo,ale přemýšlím, že bych si za sedmičku koupil druhovýrobu na Nej pánské hodinky. No nevím. Nedoporučuji je tam kupovat,bratr mi je tam koupil rovněž a zde po vystavení jsem to schytal.Ač to byl dar.Ale upřímě,mám je v servisu u Jeronima a musel upravit korunku a těsnění a je problém i se strojem.Být Tebou,tak neřeším dojebání,prostě musíš být opatrný co s nimi děláš.A užíval si tohoto krásného kousku a nosil ho(je tedy), a když schytají nějaký ten šrám a nedej bůh je třeba poškodíš,vše se dá dát znovu do pěkného stavu.Je tu dosti hodinářů.Být Tebou tak je nosím a ukazuji je na odiv a dělal si vnitřní potěšení.Hodinky jsou od toho,aby se nosili a dělali radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 @Wendellinten race řemen jim sekne,ještě být Tebou bych jim pořídil rejnoka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 31 minutami, mlsoun1 napsal: @Wendellinten race řemen jim sekne,ještě být Tebou bych jim pořídil rejnoka. Děkuju ti za info a dobré rady. Ještě mi poraď, kde by se dal ten rejnok sehnat za rozumnou cenu. Znám tak akorát Strapshop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 @WendellinZásadně se obrať na Viktora ze strapshopu.Je to odborník každým coulem a rád Ti poradí Nechal jsem si řemen dělat u Šímy v Praze,nikoliv rejnok,ale aligátora.Ale rejnoka by asi taky udělal.Ale zde upozorňuji na ceny.Šima je velmi kvalitní výrobce nejenom řemínků na hodinky a podle toho jsou také ceny.Za kvalitu a luxus se hold platí Ale zkusil bych se optat i zdejšich kolegů v poptávce,kteří objednávaji z ciziny a určitě Ti někdo rád poradí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 7 minutami, mlsoun1 napsal: @WendellinZásadně se obrať na Viktora ze strapshopu.Je to odborník každým coulem a rád Ti poradí Nechal jsem si řemen dělat u Šímy v Praze,nikoliv rejnok,ale aligátora.Ale rejnoka by asi taky udělal.Ale zde upozorňuji na ceny.Šima je velmi kvalitní výrobce nejenom řemínků na hodinky a podle toho jsou také ceny.Za kvalitu a luxus se hold platí Ale zkusil bych se optat i zdejšich kolegů v poptávce,kteří objednávaji z ciziny a určitě Ti někdo rád poradí Díky Mlsoune , my si musíme někdy zajít na pivko, myslím, že bychom si rozuměli. Přeji hezké Velikonoce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 38 minutami, Wendellin napsal: Díky Mlsoune , my si musíme někdy zajít na pivko, myslím, že bychom si rozuměli. Přeji hezké Velikonoce. Záleží odkud jsi.Rád poznám dalšího kolegu osobně.Tož pěkný svátky i Tobě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 31. března 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2024 před 1 hodinou, mlsoun1 napsal: Záleží odkud jsi.Rád poznám dalšího kolegu osobně.Tož pěkný svátky i Tobě Jsem z Prahy, a na kulaťáku v Dejvicích mají výbornou čepovanou Plzničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Dobré ránko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Guten Morgen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Ty vole voni vypadaj lépe na gumě, nez na tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Za me je guma nejlepsi ze vsech tri variant. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Zenithy na gumě jsou vždycky dobrej nápad. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 katlejka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Snad to nebudou někteří považovat za spam, ale když ne dnes tak kdy jindy "skutečné apríl(ové) hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 1. dubna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2024 Kristian Ward Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se