Dokusan Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Jsem šokován tím,jak jsem si na ně zvykl. Myslel sem si,že je vezmu párkrát na ruku a odložit,ale ne. Nosím je mimo víkend stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Modrá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Po hóóódně dlouhé době na originál tahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H-B Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Moc prijemny hodinky s krasnym kalibrem. Kdyby nekoho zajimalo, prectete si https://www.ablogtowatch.com/the-islander-bridgehampton-racing-chronograph-watch-is-a-sub-500-mechanical-dream/ 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Před hodinou, Dokusan napsal: Jsem šokován tím,jak jsem si na ně zvykl. Myslel sem si,že je vezmu párkrát na ruku a odložit,ale ne. Nosím je mimo víkend stále Ja ten zvyk práve získavam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otto Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Potápky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip eM Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května PRIMa procházka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. května Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května Uzasne su tie Credory, len ma serie, ze ich poriadne nemozem nosit Lebo aj tu Seiko odignorovalo mikroregulaciu Pri dnesnom (teda vlastne uz vcerajsom) pocasi a bez ranajok to este slo. Ale inak po par hodinach zacinaju byt neprijemne tesne. A ked pridam jeden dielik (7mm) je to uz moc a lietaju na ruke . Snad v lete to bude OK. Alebo budem musiet par kil schudnut No, rozhodne by mi to neuskodilo, aspon mam dobru motivaciu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Došly mi auta, tak ve vlaku… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 10 hodinami, bluman napsal: Uzasne su tie Credory, len ma serie, ze ich poriadne nemozem nosit Lebo aj tu Seiko odignorovalo mikroregulaciu Pri dnesnom (teda vlastne uz vcerajsom) pocasi a bez ranajok to este slo. Ale inak po par hodinach zacinaju byt neprijemne tesne. A ked pridam jeden dielik (7mm) je to uz moc a lietaju na ruke . Snad v lete to bude OK. Alebo budem musiet par kil schudnut No, rozhodne by mi to neuskodilo, aspon mam dobru motivaciu Ty jsou nepřekonatelné I u GS mě překvapila absence mikroregulace, takže na léto to bude chtít něco na výměnu v záloze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května vraj ma poobede prsat, moznost burok.... nech! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Neustále se máme rádi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května před 31 minutami, mlsoun1 napsal: Neustále se máme rádi asi si na ne zacnu setrit... to se neda vydrzet ten tlak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. května Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května Právě teď, kaktusář napsal: asi si na ne zacnu setrit... to se neda vydrzet ten tlak Šetři,jsou superMěl jsem před tím modely 2012,2013,2016.Ale tento konečně v průměru 44 mm je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se