bluman Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) Zo vcera. U mna je to teraz najcastejsie striedanie DJ vs Credor . DJ maju navrch mikroregulaciou a easylinkom na spone, Credor, ked sa do nich trafim velkostou zapastia (vzhladom na pocasie a pod.), su zas pohodlnejsie. Upraveno 13. června uživatelem bluman 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 13 hours ago, Gustaf said: Dneska za pět pekna gula, tusim sa od hanby cely cervenas 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června @Prochy68 sem se dnes nechal inspirovat a vytahl sem taky Yemy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 18 minutami, bluman napsal: pekna gula, tusim sa od hanby cely cervenas Přesně tak....je to za trest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Dneska zkouším takto. Ostatně proto jsem je chtěl v šedé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června no niečo sa chystá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SadClown Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 14 minutami, AKUC napsal: no niečo sa chystá To jsou Moonswatche ne? Podle té váhy balíku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 4 minutami, SadClown napsal: To jsou Moonswatche ne? Podle té váhy balíku nie, tak ďaleko som ešte nedospel . Ešte skrátim ťah a ukážem limitka 19/100 ...v letnej farbe ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Grrr je to kulervoucí kombo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června limitka od Frederique Constant Highlife 19/100 s COSC 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června (upraveno) 36 Upraveno 13. června uživatelem špelda66 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KAL Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 6 hodinami, Pivas napsal: Stejne to jsou fajn hodinky. Chtel jsem je poslat dal,ale jeste je ponosim. Jsou parádní Musím si je dojet okouknout, tak je ještě nepouštěj Já dnes zase Squale Matic 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Dneska moje nejdéle sloužící švýcary. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Pomoraví 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června před 19 minutami, Maxel napsal: Dneska moje nejdéle sloužící švýcary. To sme na tom rovnako, mám ich tuším od 2007 , 2x bežný servis, moje prvé swiss made, nikdy som ich nemal v pláne predať a tak to aj ostane, absolútne spoľahlivé ..... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. června Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června Longines vlna 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se