Dokusan Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Léto 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Summer nights… 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června před 3 minutami, AndyAaron napsal: Summer nights… Full lume dial má svý kouzlo. Taky konečně brzo zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Full lume dial má svý kouzlo. Taky konečně brzo zkusím. Popravde ale chce to cerny rafiky. Pokud jsi sahl po tech Damasko z inzerce, tak budes spokojenej…. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Léto Hodně dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června před 1 minutou, AndyAaron napsal: Popravde ale chce to cerny rafiky. Pokud jsi sahl po tech Damasko z inzerce, tak budes spokojenej…. Trefa, máš přehled Měl jsem pár kousků od Damasko dřív a ten matroš, tvar pouzdra i třeba dýnko za mě super. Ručky a dial už malinko slabší, ale právě na ten full lume dial se naopak těším. Pro mě zas něco novýho a já obecně moc rád, když to hezky svítí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Asi si nedelej iluze a necekej zazraky. Ten cifr na Citizen sviti kratce. Prusvih jsou prave rucky s lumi, kdy nad ranem z toho nevyctes nic. Cerne rafiky by tomu mohly pomoct. Ale rozhodne necekej, ze to bude sajnit celou noc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MíraMíra Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června před 3 minutami, AndyAaron napsal: Asi si nedelej iluze a necekej zazraky. Ten cifr na Citizen sviti kratce. Prusvih jsou prave rucky s lumi, kdy nad ranem z toho nevyctes nic. Cerne rafiky by tomu mohly pomoct. Ale rozhodne necekej, ze to bude sajnit celou noc. Jasný, já na to popravdě v noci čučet asi nebudu vůbec, to sledujou spánek garminy. Mám ale rád když třeba vlezu ze sluníčka do stínu a na ruce je krátká radiace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června Tohle jsou tak boží hodinky… 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 29. června Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tommy_PP Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 5512ky “!” 3 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peter48 Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Citizen Divers Marine pri oslave mojich nar. 76 r 3 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června před 2 hodinami, mlsoun1 napsal: Nevim proč jsem si nikdy nevšimnul červeného konce vteřinovky HydroConquestů, až teď. Hezký detail Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 30. června Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června Furt Háčka..ten ciferník je luxusní. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se