tommasini Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Tak a ted babo rad! Modre alebo zelene? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna @bluman vyborne su oboje. Ale modrych hodiniek mas uz viac, ak sa nemylim. Nechaj zelene. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Před hodinou, tommasini napsal: Mladi dnes furt rikaji "kudos". Myslim, ze to znamena "kurva dobry"! Tohle se fakt moc povedlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 1 minutou, AndyAaron napsal: Mladi dnes furt rikaji "kudos". Myslim, ze to znamena "kurva dobry"! Tohle se fakt moc povedlo. Děkuju moc. Potěšilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Ahoj, dneska to vas navalim, protoze sem toho mel na ruce moc Rano 60atmos, ale postnu zas fotky od more, na gume jim to taky sedlo 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna pak kolega zavyl, ze uz je po dovolene a potrebuje hodinky, tak sem vzal na vylet Tudory a jelo se 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Vyskouseli jsme toho more, ale nejsilnejsi (pro me) byl Aqualung a zlate calatravy - a to sem myslel, ze zlato pro me neni. Parada, jen bych asi musel prodat ledvinu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 3 hodinami, kaktusář napsal: vykvetla rupicolní Cattleya vasconcelosiana (Campacci) Van den Berg 2014 a astrony jsou doma z výletu... květ je malý (hodinky poměrně velké) NádheraZde není ani co dodat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 4 hodinami, Kupa54 napsal: Furt na cestě. A na moravu nepřijedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 30 minutami, junior300 napsal: Ty jsou tak krásný a na všech tvých foto, že bych je chtěl mít. Jenomže nejsem typ na takhle krásné watche. Já jsem se nevyvinul a zůstal jsem chasníkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 2 minutami, mlsoun1 napsal: A na moravu nepřijedeš Marceli, teď jsem někde v oblasti taurských Alp. Speciálně do Loštic se chystám už dlouho, ale čas je mocný vládce. Snad to brzy vyjde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna To mopsíci čumí, jak to Seiko umí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Vintage friday. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna před 1 hodinou, Kupa54 napsal: Ty jsou tak krásný a na všech tvých foto, že bych je chtěl mít. Jenomže nejsem typ na takhle krásné watche. Já jsem se nevyvinul a zůstal jsem chasníkem. Diky moc, pochvala jak z praku. Ja ich tiez zrovna casto nevyvencim, jednak nie je vzdy ta spravna konstalacia a za druhe su mi uz asi trosku velke. Po uraze som vyrazne zhodil a na zapasti som isel z 20 na nejakych 18,5. Mimochodom stastny mototrip. Tam by ti boli stejne k nicomu, mas na ruke ten spravny nastroj na cesty.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se