chief Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Mechanik Zabiják 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Dneska microbrand z Dolomit. Full lume, kontrast černé a bíle, krásně zpracované pouzdro, dýnko, šroubovací korunka. Super hodinky za “mrzký peníz” (-: 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 43 minutami, Kupa54 napsal: Když už tam budou, nechal bych ho dodělat. Jen by bych, za mě, volil fialový. Dělají modro-fialový... Já chtěl spíš bezbarvý, ale ten prý nedělají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Před hodinou, mlsoun1 napsal: Jsi si jist,že to pomůže?Nej je rum na pečení S rumem na pečení jsem skončil ve čtrnácti letech a včera asi i s ostatním rumem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Před hodinou, Jeronimo napsal: S rumem na pečení jsem skončil ve čtrnácti letech a včera asi i s ostatním rumem To se musí opatrněMax dvě tři lahvinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 20 minutami, mlsoun1 napsal: To se musí opatrněMax dvě tři lahvinky A hlavně nepoužívat pivo jako brzdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Právě teď, Jeronimo napsal: A hlavně nepoužívat pivo jako brzdu To je problémTo známe,hlavně v kombinaci s vínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 3 minutami, Jeronimo napsal: A hlavně nepoužívat pivo jako brzdu Pivo vždy jako startér % by měla stoupat v případě klesání to nepředpovídá nic pozitivního Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Zase Seiko 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Uz stari Indiani rikali: Liquor over beer, everything is clear. But beer over liquor, you cannot get sicker 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu před 20 minutami, mlsoun1 napsal: To je problémTo známe,hlavně v kombinaci s vínem No, takové trojboje nedávám vůbec. Navíc čím jsem starší, tím ten chlast fak hůř snáším. před 19 minutami, childe napsal: Pivo vždy jako startér % by měla stoupat v případě klesání to nepředpovídá nic pozitivního Na tom něco bude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Nejkrásnější Omega 6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Sub Hunter pri zapadu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Dnes bylo luxusněI v rybníku jsem se vykoupal 3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borra Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 12 hodinami, mlsoun1 napsal: Zase Seiko Konečně, díky už jsem doma říkal, že tam příští rok zase pojedeme, protože ten hrad a to okolí je dokonalý. Vezmu nějaký hodinky a taky budu mít fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu Mlha jako Tak to trochu oživme. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu takže dnes opět budeme chytat svit sluneční a čekat,jestli se dostaneme aspoň na 3 čárky... včera celodenní slunění udělalo ze 2 čárek ráno na 2 čárky večer! mimořádný výkon! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 47 minutami, Borra napsal: Konečně, díky už jsem doma říkal, že tam příští rok zase pojedeme, protože ten hrad a to okolí je dokonalý. Vezmu nějaký hodinky a taky budu mít fotku Cinkni á sejdeme se na společnou fotečku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 4. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu před 15 minutami, kaktusář napsal: takže dnes opět budeme chytat svit sluneční a čekat,jestli se dostaneme aspoň na 3 čárky... včera celodenní slunění udělalo ze 2 čárek ráno na 2 čárky večer! mimořádný výkon! Ale pane faráři,vše do času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se