petr4612 Odesláno včera v 15:28 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:28 před 8 minutami, mlsoun1 napsal: Sluší Ti Díky. S nimi snad budu i OWG. Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno včera v 15:30 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:30 před 29 minutami, childe napsal: Moje první hodinky byly natahovací primky co jsem dostal v první třídě tak třeba se mi náklonnost k nim vrátí. Všiml jsem si že ty je máš bez data a které vidím já tak datum jich má většina No tyhle maji stary poute kalibr. Vse je nove, pouzdro, ciselnik, rucky.. (Elton renovace) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno včera v 15:43 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 15:43 On 11/12/2024 at 10:02 AM, Kostra said: Po asi třech letech fascinace jsem se konečně rozhoupal a pořídil si tyto krásky. Ráno rozbaleno, upraven tah a naše společná cesta muze začít. Na první dobrou jsem totálně okouzlen Hranáče nie sú úplne moja šálka kávy, ale tak toto je veľká nadčasová klasika . Gratulujem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nazdarhodiny Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami Stone-look remen - dneska sem ho vzal mezi lidi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami před 1 hodinou, childe napsal: Čekal jsem ještě malinový lubrikační gel Až se potkáme,tak mi to ukážešA pak jiný než malinový nepoužiji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami před 36 minutami, petr4612 napsal: Díky. S nimi snad budu i OWG. Tak uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Pokud si je zamiluješ jak moje maličkost LHC,může se to stát.Ale OWG?To je zde sprosté slovo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami před 41 minutami, kaktusář napsal: nas se trese za vsech okolnosti! Co teprve když vidí roztomilou fifinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 23 hodinami před 3 hodinami, kaktusář napsal: sněží.. možná, že kdybys mu udělal pelíšek jinde než mezi kaktusy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami před 2 hodinami, petr4612 napsal: Pěkný kousek. Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno před 22 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 22 hodinami (upraveno) před 2 hodinami, petr4612 napsal: Ty jsou dobré, gratuluji. Upraveno před 22 hodinami uživatelem 323GT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukasb515 Odesláno před 21 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 21 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 20 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 20 hodinami před 7 hodinami, mlsoun1 napsal: @childetož máš pravdu,nejde to.Pěkně jsem si je umyl a šup s nimi na ruku.Kaktusář mne s něma provokuje na whatsappu a bylo mi po nich smutno ta spodní fotka se fakt povedla. paráda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno před 19 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 19 hodinami 2 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.r. Odesláno před 18 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 18 hodinami Go west Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr4612 Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami (upraveno) @323GT a @tommasini Díky kluci. Užívám si je. Upraveno před 17 hodinami uživatelem petr4612 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Hezky den vsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Corvus corone corone Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Ranní vstávání... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se