Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 53,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1990

• Akam

1425

• Vit

1199

• Kid_A

927

Právě teď, kaktusář napsal:

vony ty ceny jsou poměrně vysoký a ještě dotyčného prodejce člověk osobně nezná...

image.thumb.png.edb20153d77de0dc9a043a8fcdfcdfd7.png

LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 28 minutami, ATOM napsal:

LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek :)

děkuji za podporu v tomto náročném rozhodnutí... já už tam samozřejmě dávám moje hadříky, kožený řemen hodlám pořídit... 

z profilu mě opravdu hodně baví a ještě je ta stupňovitost podpořena vypouklým sklem s perfektní a/r, cifr je skvělý, sunburst není přehnaný, tak jak se dá u GS čekat. 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Radek124 napsal:

Konečně zase pořádné hodinky - Rudovy zlaté ruce, srdce a skvělé kontakty budiž 1000x pochváleny :notworthy:

image.thumb.jpeg.20596f7599e8a3fc89726736d6d7b1dc.jpeg

PS: ta vyžraná potfora u řeky už má skoro parametry kapybary 🐀

Co jim bylo, popisuješ to někde? Zní to celkem komplikovaně…

Odkaz ke komentáři

@KarussellV podstatě "skoro nic", jenom uvolněná/prokluzující chrono-vteřinovka, se kterou jsem hodinky obratem svěřil do péče Rudovi. Díky jeho bystrému oku bylo při rozborce doporučeno že už by bylo vhodné provést i seriózní velký servis - takže se pár týdnů čekalo až z podkrušnohoří dorazí origo díly a instrukce, protože z hlediska složitosti strojku jde u GO o kategorii 5/5 (s příslušnou "pultovou" sazbou). Kromě běžného přetěsnění, demagnetizace a přeleštění lunety se po dohodě preventivně měnily ručky a dodatečně ještě rohatka + aretační mechanismus korunky, takže z původní "prkotiny" byla poctivá hromada hromada práce, kvůli klidu a soustředění z velké části odvedená po nocích a o víkendech, s cenovkou a servisem o kterých bych si u AD asi mohl nechat jenom zdát. Vím že je to nošení dŕíví do lesa, ale nadšení a poctiví hodináři jako Ruda a jeho tým z @ONYX servis hodinek jsou pro nás chronomagory něco jako "národní poklad" :notworthy:

Upraveno uživatelem Radek124
Odkaz ke komentáři

Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo 🍺, chtělo to něco s počítadlem 😀

IMG_20250115_072127.jpg

• Like 2
Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, childe napsal:

Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo 🍺, chtělo to něco s počítadlem 😀

IMG_20250115_072127.jpg

ha, kovokov!

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, kaktusář napsal:

ha, kovokov!

Jo už od víkendu. Musím trochu posilovat tak to beru jako základní závaží 😀

• Like 1
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...