Brozik Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Mám je jen dva dny a stále na ně koukám, jak v prvních minutách. Nádherný kus! 5 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Právě teď, kaktusář napsal: vony ty ceny jsou poměrně vysoký a ještě dotyčného prodejce člověk osobně nezná... LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Konečně zase pořádné hodinky - Rudovy zlaté ruce, srdce a skvělé kontakty budiž 1000x pochváleny PS: ta vyžraná potfora u řeky už má skoro parametry kapybary 5 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 28 minutami, ATOM napsal: LHC jsou urcite fajn hodinky, ale na tvoji ruku mi tohle sedne proste vic. Tohle jsou krasne GS. Nadherne stupnovite pouzdro z 90 let ktere se uz dneska nedela (skoda), krasne zaoblene tak jak ma byt. Klasicka nesroubovaci korunka, ciselnik bez lumi, skvely strojek...tyhle hodinky nemaji zadne kurvitko. Myslim, ze jsi neprodelal a je to opravdu dustojna nahrada za LHC. Ted jen vhodne a s citem zvolit kozeny remen, ktery jim podle me sedne lepe, nez naramek děkuji za podporu v tomto náročném rozhodnutí... já už tam samozřejmě dávám moje hadříky, kožený řemen hodlám pořídit... z profilu mě opravdu hodně baví a ještě je ta stupňovitost podpořena vypouklým sklem s perfektní a/r, cifr je skvělý, sunburst není přehnaný, tak jak se dá u GS čekat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna @Kid_A - Dodatečně gratuluju! Sedí ti parádně 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin151 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Na prochazce 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Před hodinou, Pivas napsal: @Kid_A - Dodatečně gratuluju! Sedí ti parádně Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 1 hodinou, Radek124 napsal: Konečně zase pořádné hodinky - Rudovy zlaté ruce, srdce a skvělé kontakty budiž 1000x pochváleny PS: ta vyžraná potfora u řeky už má skoro parametry kapybary Co jim bylo, popisuješ to někde? Zní to celkem komplikovaně… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 8 hodinami, Dudu 1960 napsal: Dnes takto...... Skvělý model, odkud je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna (upraveno) @KarussellV podstatě "skoro nic", jenom uvolněná/prokluzující chrono-vteřinovka, se kterou jsem hodinky obratem svěřil do péče Rudovi. Díky jeho bystrému oku bylo při rozborce doporučeno že už by bylo vhodné provést i seriózní velký servis - takže se pár týdnů čekalo až z podkrušnohoří dorazí origo díly a instrukce, protože z hlediska složitosti strojku jde u GO o kategorii 5/5 (s příslušnou "pultovou" sazbou). Kromě běžného přetěsnění, demagnetizace a přeleštění lunety se po dohodě preventivně měnily ručky a dodatečně ještě rohatka + aretační mechanismus korunky, takže z původní "prkotiny" byla poctivá hromada hromada práce, kvůli klidu a soustředění z velké části odvedená po nocích a o víkendech, s cenovkou a servisem o kterých bych si u AD asi mohl nechat jenom zdát. Vím že je to nošení dŕíví do lesa, ale nadšení a poctiví hodináři jako Ruda a jeho tým z @ONYX servis hodinek jsou pro nás chronomagory něco jako "národní poklad" Upraveno 14. ledna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divers Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna je na ně krásnej pohled 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 9 hours ago, kolky87 said: Súhlasím, aj ja som si to hneď všimol že 5000u ho má "najgumovejší" Presne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo , chtělo to něco s počítadlem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 7 minutami, childe napsal: Původně jsem si chtěl vzít GS, ale jelikož po práci jdu s děvčaty pozřít alkoholický nápoj zvoucí se pivo , chtělo to něco s počítadlem ha, kovokov! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
childe Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna před 1 minutou, kaktusář napsal: ha, kovokov! Jo už od víkendu. Musím trochu posilovat tak to beru jako základní závaží 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jaroslav Jára Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna ledík tak nějak všade.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laroaz Odesláno 15. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se