kaktusář Odesláno 31. ledna Nahlásit Odesláno 31. ledna V 31. 1. 2025 v 9:22, mlsoun1 napsal: Orloj jde přesně? Rozšířit já ti ani nevim...snad jo
kaktusář Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! 1
Kamil.K Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Dobré ráno! … na ruce opět po čase malé Certiny, jsou fajn. 1
mlsoun1 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 7:01, kaktusář napsal: i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! Rozšířit PěknéTen ciferník je parádní.Ještě by nebyla špatná luxusní kožka z krokouše.
Vit Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 7:01, kaktusář napsal: i hybridní faleňáček umí vytvořit příjemné pocity v mozku konečně po týdnu doma a konečně gs na ruce! Rozšířit Pěkná kytka i hodinky. Zkusil bych i světlou ještěrku nebo pštrosa. ---------------------- Já Orient WorldTimer 1 1
mlsoun1 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 8:33, Vit napsal: Pěkná kytka i hodinky. Zkusil bych i světlou ještěrku nebo pštrosa. ---------------------- Já Orient WorldTimer Rozšířit Ta světlá ještěrka by nebyla špatná
mlsoun1 Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Chtěl jsem si vzít Xemexy,ale už je mám zabalené s Movády v loďáku,tak zase LHC.Dcerka a manželka mi říkaly,že jsem s nimi už nudný.Ale pořád mne extrémně baví a jsem s nimi nadmíru spokojený 1
MíraMíra Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února (upraveno) Upraveno 1. února uživatelem MíraMíra 4
kaktusář Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 8:22, mlsoun1 napsal: PěknéTen ciferník je parádní.Ještě by nebyla špatná luxusní kožka z krokouše. Rozšířit kožku jsem kupoval nedávno po poradě se @špelda66 takže zatím určitě novou nemám v plánu... s toudle jsem naprosto spokojen
Kid_A Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 9:50, Axel napsal: Hezký "jarní" víkend všem! Rozšířit Mazec 1
Kid_A Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února V 1. 2. 2025 v 10:15, ouskavl napsal: Jak jinak Rozšířit Nejlepsi Bremonty
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se