Maxel Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Co jsem je hodil zas na tenhle chrastící tah, prakticky nic jiného nenosim. Boží. Takovej návrat ke kořenům. 3 3
milomac Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Odpokafe a čtení a ještě k tomu poslouchám hudbu do kapely Omega Upraveno 30. března uživatelem milomac 5
Lukáš3 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Já měl ten tah celou dobu asi špatně nastavený... najednou je takový pohodlný 6
špelda66 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Seiko SpeedTimer Upraveno 30. března uživatelem špelda66 7
Kupa54 Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března Už jsem je chtěl vystřídat, ale nechtějí z ruky 9
bluman Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března V 30. 3. 2025 v 14:55, Lukáš3 napsal: Já měl ten tah celou dobu asi špatně nastavený... najednou je takový pohodlný Rozšířit a co si zmenil?
kaktusář Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března orig. guma je nejpohodlnější...nebo nejpohodlnější by byl nato hadřík, ale zvedá moc hodinky... 4 2
Kupa54 Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Do dnešního fujtajblu pořádné potápky a pro jistotu na žralokovi 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se