Klub300 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Po hodně dlouhé době moje první vysněné hodinky z roku 2011 opět na ruce 11 1 1
ladvach Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Kdybych si počkal, mohl jsem si je pořídit v bílé. Ale černá barva prý znamená "solidní".. 5
LovecK Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna (upraveno) Středa, tak vitamin B je třeba Upraveno 2. dubna uživatelem LovecK 12
nazdarhodiny Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna chtel jsem vzit dnes do prace k sacku neco subtilnejsiho, ale nakonec jsem neodolal a nechal Ultrachrony 7
Filip eM Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 12:00, Dafit napsal: gwm5610u když nemám chuť si na hodinky dávat pozor, ale chci mít přehled o čase Rozšířit Tyhle Géčka už mají za sebou nejeden příběh... 1
Filip eM Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna Dnes a denně... Tahle kombinace mě na ruce fakt moc baví 5
Lukáš3 Odesláno 2. dubna Nahlásit Odesláno 2. dubna V 2. 4. 2025 v 7:04, Arthur N. napsal: NMS orion RG 35 Rozšířit V 2. 4. 2025 v 8:55, Spok napsal: Rozšířit Hezký to máte. Zítra je budu muset taky vytáhnout Dneska zeleně a jednoduše 4 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se