Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56,4tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

2001

• Akam

1425

• Vit

1232

• kaktusář

1034

Odesláno
  V 14. 4. 2025 v 15:13, Salamaster napsal:

Z tohohle úhlu si nejsem jistej, ale jsou to monstra nebo tuňáci ? Jinak tahle ledová limitka je super 👌

Rozšířit  

Tuňáci. Veliká spokojenost, jen bohužel ..origo guma mi vůbec nesedí.

• Díky 1
Odesláno

IMG_20250414_185036.jpg

• Like 5
Odesláno
  V 14. 4. 2025 v 17:09, DarylVanHorne napsal:

Pecka! Velká gratulace 👍 Hesalit?

Rozšířit  

Jojo, poslední reference a ještě s upgradovanou sponou, která se dává asi od roku 2023. Má mikroregulaci tlačítkem, ale je o pár milimetrů delší. 

Odesláno
  V 14. 4. 2025 v 17:17, Greenhornik napsal:

Jojo, poslední reference a ještě s upgradovanou sponou, která se dává asi od roku 2023. Má mikroregulaci tlačítkem, ale je o pár milimetrů delší. 

Rozšířit  

Já si to myslel 😉 Také proto, že včera jsem přesně tyhle měl na ruce 😇 No to byl ale blbej nápad... Sedly dokonale 🤣 Jen já jsem divný, tak bych šel do těch safírových s plastickým logem ale hlavně s průhledem na ten boží strojek 😍

Každopádně velká gratulace 👍 Je to prostě nádherná legenda. V reálu super, ale na fotkách tak nějak o ničem (nemyslím ty tvoje ale všeobecně mi přijde že Moony jsou v reálu příště úplně jiný než na fotkách). 

Odesláno
  V 14. 4. 2025 v 17:40, DarylVanHorne napsal:

Já si to myslel 😉 Také proto, že včera jsem přesně tyhle měl na ruce 😇 No to byl ale blbej nápad... Sedly dokonale 🤣 Jen já jsem divný, tak bych šel do těch safírových s plastickým logem ale hlavně s průhledem na ten boží strojek 😍

Každopádně velká gratulace 👍 Je to prostě nádherná legenda. V reálu super, ale na fotkách tak nějak o ničem (nemyslím ty tvoje ale všeobecně mi přijde že Moony jsou v reálu příště úplně jiný než na fotkách). 

Rozšířit  

Ja se zamiloval do hesalitu u svých Sinn 103, ale průhled na strojek bych bral. Třeba, až je budu jednou servisovat a budu plakat u ceny, tak nechám dýnko vyměnit 🙂

S těma fotkama máš pravdu, já se do nich zakoukal nejdřív v hospodě, když mi je prvně ukazoval @emef a pak do nové reference z YouTube videí, kde to přeci jen taky vypadá dobře.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...