Salamaster Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 8:39, Filip eM napsal: Rozšířit Z tohohle úhlu si nejsem jistej, ale jsou to monstra nebo tuňáci ? Jinak tahle ledová limitka je super 1
Kostra Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Čas přesedlat na BB54, jen je musím hodit na hadru, ať si berlema moc nedoje.u tah 2
Filip eM Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 15:13, Salamaster napsal: Z tohohle úhlu si nejsem jistej, ale jsou to monstra nebo tuňáci ? Jinak tahle ledová limitka je super Rozšířit Tuňáci. Veliká spokojenost, jen bohužel ..origo guma mi vůbec nesedí. 1
DarylVanHorne Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 17:01, Greenhornik napsal: Nový přírůstek Rozšířit Pecka! Velká gratulace Hesalit?
Greenhornik Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 17:09, DarylVanHorne napsal: Pecka! Velká gratulace Hesalit? Rozšířit Jojo, poslední reference a ještě s upgradovanou sponou, která se dává asi od roku 2023. Má mikroregulaci tlačítkem, ale je o pár milimetrů delší.
DarylVanHorne Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 17:17, Greenhornik napsal: Jojo, poslední reference a ještě s upgradovanou sponou, která se dává asi od roku 2023. Má mikroregulaci tlačítkem, ale je o pár milimetrů delší. Rozšířit Já si to myslel Také proto, že včera jsem přesně tyhle měl na ruce No to byl ale blbej nápad... Sedly dokonale Jen já jsem divný, tak bych šel do těch safírových s plastickým logem ale hlavně s průhledem na ten boží strojek Každopádně velká gratulace Je to prostě nádherná legenda. V reálu super, ale na fotkách tak nějak o ničem (nemyslím ty tvoje ale všeobecně mi přijde že Moony jsou v reálu příště úplně jiný než na fotkách).
Greenhornik Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 14. 4. 2025 v 17:40, DarylVanHorne napsal: Já si to myslel Také proto, že včera jsem přesně tyhle měl na ruce No to byl ale blbej nápad... Sedly dokonale Jen já jsem divný, tak bych šel do těch safírových s plastickým logem ale hlavně s průhledem na ten boží strojek Každopádně velká gratulace Je to prostě nádherná legenda. V reálu super, ale na fotkách tak nějak o ničem (nemyslím ty tvoje ale všeobecně mi přijde že Moony jsou v reálu příště úplně jiný než na fotkách). Rozšířit Ja se zamiloval do hesalitu u svých Sinn 103, ale průhled na strojek bych bral. Třeba, až je budu jednou servisovat a budu plakat u ceny, tak nechám dýnko vyměnit S těma fotkama máš pravdu, já se do nich zakoukal nejdřív v hospodě, když mi je prvně ukazoval @emef a pak do nové reference z YouTube videí, kde to přeci jen taky vypadá dobře.
Gustaf Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna V 13. 4. 2025 v 14:15, Micey napsal: @Maxel Ridi to samo, funguje to? Abych jen nekecal, ja na cyklovylete. Rozšířit To je ještě máš?
Micey Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 14. 4. 2025 v 19:30, Gustaf napsal: To je ještě máš? Rozšířit Nojo, ja ten prodej nijak netlacim, sem s nima vlastne spoko.
Gustaf Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 4:36, Micey napsal: Nojo, ja ten prodej nijak netlacim, sem s nima vlastne spoko. Rozšířit Uvažoval jsem o nich, ale ten datum mi tam chybí.... škoda
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se