JoyStick Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 [mention]dawe009 [/mention] [mention]tikzot [/mention] [mention]snake [/mention] Chalpci jakozto prodejce kuncakovi na ne mam pravo veta ja, ale uklidnim vas, koupil sem jiny, takze se klidne porvete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elthen Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 (upraveno) Alpinisty v Šárce. Upraveno 6. května 2020 uživatelem Elthen Špatná příloha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 zakously se do ruky a nechcou se pustit, ale ja jsem statecny a vydrzim to ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 6. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. května 2020 před 54 minutami, JoyStick napsal: [mention]dawe009 [/mention] [mention]tikzot [/mention] [mention]snake [/mention] Chalpci jakozto prodejce kuncakovi na ne mam pravo veta ja, ale uklidnim vas, koupil sem jiny, takze se klidne porvete Jak je z tebe dostal? Vyhrožoval ti, že jo? Přiznej se, to není ostuda, každý z nás by to udělal stejně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 před 6 hodinami, JoyStick napsal: [mention]dawe009 [/mention] [mention]tikzot [/mention] [mention]snake [/mention] Chalpci jakozto prodejce kuncakovi na ne mam pravo veta ja, ale uklidnim vas, koupil sem jiny, takze se klidne porvete Zas jako hádat se wo starý polárky...no zeptám se-nechce pustit-vezmu něco jinýho... Včera jsem venčil zase kladiva...ten cifr je bomba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Jak je z tebe dostal? Vyhrožoval ti, že jo? Přiznej se, to není ostuda, každý z nás by to udělal stejně..Presne. Napsal ze mi slapne na palec, jesiva mu je neprodam a po chvili hrdinstvi sem se lek, ze by si moh misto pantofli vzit kanady a tak sem cuknul Ze [mention]kuncák7 [/mention] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Facelift Cece todle se me prekvapive libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Jsem si ani nevšiml, že si sem ty black daytony dal...za mě to vypadá supr...cerna s modrou funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Je to proste BLNR daytona no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Jo, akorat BLNR cifr stoji asi €700 a todle €1000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomtur Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Blnr mam, je to piiiicovina oproti tomuto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 ked restart, tak niecim starsim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gombo Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
worm007 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 (upraveno) Pro dnesek seiko Upraveno 7. května 2020 uživatelem blackhead Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 210 a prodloužený víkend na dosah:-)Na světě je přece krásně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wolfesh Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Vzal jsem si volno, jelikož už mi z home office hrabe, vytáhnul Jégry a vyrazil ven. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 7. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2020 Moony Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se