Jump to content

Recommended Posts

Posted

Von je nosí s odporem už nejmíň rok a když mu řekneš, že ho toho trápení zbavíš, tak dělá kůže. Ale netlačím, nechci dostat do držky.

Posted

Po dnesnej fotoserii zacinam mat pocit, ze som jediny, co este nema Rolady. Kua chlapi pjekne to mate. A tie Lockyho GMT-cka ma uplne rozsekali. No nic, zacinam setrit. Idem do toho hned po novej kuchyni, novom aute, novej.... Cize nikdy. :suicide_anim:

Posted

Pánové, nic jsem nesliboval :-))). Jen kdybych uvažoval o prodeji, což zatím nehrozí. 

Dajwe, ty teď shanis fortis B42 ne? 

Posted
před 1 minutou, kuncák7 napsal:

Pánové, nic jsem nesliboval :-))). Jen kdybych uvažoval o prodeji, což zatím nehrozí. 

Dajwe, ty teď shanis fortis B42 ne? 

Já pořád něco sháním kamaráde ;) 

Posted
před 8 minutami, dawe009 napsal:

Ale netlačím, nechci dostat do držky.

:lol2::lol2:

Ať nejsem OT, jedny z nejlepších from Firenze.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.

Posted
:lol2::lol2:
Ať nejsem OT, jedny z nejlepších from Firenze.

....JPG.fa880b3581c1b641e89e66aa1256bd7f.JPG

Nádhera Dejve, já dnes Moony

ff006034e547b4a73bf120e546c81e9b.jpg
  • Like 1
Posted

Díky, díky ... koukal jsem, že sis koupil Rádia, moc dobrá volba.

Posted
Díky, díky ... koukal jsem, že sis koupil Rádia, moc dobrá volba.

Jo, Radiofky jsou super, ale ucho je ucho;-)
A ani na tobě nevypadají jako dětské hodinky
Posted

Jo jde to, 44 snesu na spodní hranici v pohodě. Stejné to mám s Chronomaty. Ale 47 je 47 :D ...

Posted

Před ca devíti lety jsem coby svůj první post do vlákna "Co máte dnes na ruce" dal Seiko pětky... Tak do tohohle nového vlákna coby svůj první post po těch letech dám... Seiko pětky.

Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.