horskjan Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami před 22 hodinami, Kupa54 napsal: Tahle fotka je taková "etuda v zelené a modré" Je to super. Díky Tenhle hrnek s kafem je na chalupě už taková moje stálice, doufám, že i hodinky budou...
horskjan Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Odesláno před 15 hodinami Furt stejnobarevná kombinace... 9
bacil.357 Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Odesláno před 13 hodinami Před pár lety jsem od známého dostal ušmudlaný Primky... Až dnes jsem zahodil zelené stěžejky a řemínek z umělé kůže a pořádně je odhnohil... ...no, docela se mi zalibily. Takže pojedou do lázní... 4 2
ladvach Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Nebyly na set liště, ale nevadí. Dneska asi Plzeň nebo něco z volby sládků.. 4
FantasticFabio Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Rodiná oslava , tak sem se vyfíknul sportovně …. 4 1
Mason-Mac Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Japonsko-německá spolupráce 3 1 1
AKUC Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami na víkend aby sa trošku ponosili ... FC 4 2
bacil.357 Odesláno před 11 hodinami Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Hodil jsem Dacany na hadr. Teď jen počkat napřelom zimy a jara a bude i kovový náramek. Dnešní datum také potěšil. 11 4
Filip eM Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Venku hnusně... Takže domácí pohoda u Karaka s omladinou 3 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se