siwi Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Taaak Mikulas. Zjistil jsem, ze nutne potrebuju digitalky2:2: Ten tah je bomba. Paráda velká! Doufám, že se tu teď budou objevovat častěji.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 před 4 minutami, Spok napsal: Pecka cifr!!! před 7 hodinami, Micey napsal: Paradni ty Seika. Ja poprve Oris, mile prekvapen.. Tajemná modrá, krása! --------------------------------------------------- Já furt ML Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Díky, nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 7. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2020 Tak jdu na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 12 hodinami, Akam napsal: Tak jdu na to to napätie sa da krajat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plattfuss Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 jde to pomalu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 To budou urcite nejaky Fortisy. Konecne slunicko! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Ty Miceyho Orisky jsou fakt skvělý, tomu nic nechybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Dlouho jsem je nemel na ruce, ale musel jsem je vytahnout kdyz se tedka tak diskutujou Jinak jaky park mam za oknem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Není to u hvězdárny v PV? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 (upraveno) @Micey ty modrý "Voříšky" mě budou dlouho bavit. Bohužel jen asi na cizích fotkách.... Ale nakukuju na ně i na originál stránky často. Ještě se mi líbí i ta jejich limitka Ocean. (jasně, jiná strojovna, jiná velikost). Tak jak nedávám SEIKO potápky s jakýmkoliv strojkem, tak tohle mě baví. Upraveno 8. prosince 2020 uživatelem sodekcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 (upraveno) před 10 minutami, sodekcz napsal: Není to u hvězdárny v PV? Neni, neni. Je to park v Brne. Upraveno 8. prosince 2020 uživatelem brownwld Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 @brownwld jaj - někde "pod dětskou" 28. .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brownwld Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 před 1 minutou, sodekcz napsal: @brownwld jaj - někde "pod dětskou" 28. .... Jo, presne tak Na druhej pokus dobry! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Před hodinou, Akam napsal: jde to pomalu Ham? Dorazila šunka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se