Přejít na obsah

Co máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

před 3 hodinami, junior300 napsal:

Nova radost, v podstate 11 rokov cakania stalo za to..

IMG_7001.jpg

No tvle, hodinky beze sporu super, ale to čekání - překonals o dva roky psa Hačikó, co čekal na nádraží na svého pána. Tolikrát jsem se nad tím zamýšlel, ale vždycky zpětně - x let počkat a pak koupit jedny pořádné hodinky, ale to jsem nikdy nedokázal! To bych prostě nedal, co k tomu víc říct - jen tak užívej :).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 51,8tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• mlsoun1

1887

• Akam

1424

• Vit

1168

• Kid_A

893

před 57 minutami, milomac napsal:

No tvle, hodinky beze sporu super, ale to čekání - překonals o dva roky psa Hačikó, co čekal na nádraží na svého pána. Tolikrát jsem se nad tím zamýšlel, ale vždycky zpětně - x let počkat a pak koupit jedny pořádné hodinky, ale to jsem nikdy nedokázal! To bych prostě nedal, co k tomu víc říct - jen tak užívej :).

Dakujem :) Aby som bol objektivny, necakal som samozrejme na tieto konkretne. Spadol som do toho, ked vysla vyrocna limitka Steve McQueen Monaco v 2009. Tie stali takovych nejmin, ale koketoval som s myslienkou na ne po cely cas. No a ked vydali tento model v 2015, mal som napol vyhrate. A nebudem sa hrat na svateho, to cakanie som si samozrejme kratil nakupmi inych hodiniek. A to hlavne posledny rok a pol, co nejak zahadne koreluje s registraciou na chronomagu. 🤔

Upraveno uživatelem junior300
Odkaz ke komentáři

V 8. 12. 2020 v 11:01, ondrejm napsal:

..

Tohle je paráda, Ondro! Rád je tady vidím.

před 3 hodinami, pkd napsal:

běžný titan u hodinek má kvůli svý matnosti takový plastový nádech, ty zenithy oproti tomu vypadají na první pohled jako z oceli. zeniťáci mají zřejmě vlastní know-how, jak ten materiál zpracovat, aby vypadal dobře

Ano, jak píše kolega, je to titan V., dost lidí si myslí, že "pětka" se nepoškrábe, ale i tento titan má své limity. Určitě je pevnější, než klasický titan II., nicméně dá se to taky slušně škrábnout. A ta modrá je i díky AR peckovní.

IMGP5011.JPG

IMGP5007.JPG

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, junior300 napsal:

Dakujem :) Aby som bol objektivny, necakal som samozrejme na tieto konkretne. Spadol som do toho, ked vysla vyrocna limitka Steve McQueen Monaco v 2009. Tie stali takovych nejmin, ale koketoval som s myslienkou na ne po cely cas. No a ked vydali tento model v 2015, mal som napol vyhrate. A nebudem sa hrat na svateho, to cakanie som si samozrejme kratil nakupmi inych hodiniek. A to hlavne posledny rok a pol, co nejak zahadne koreluje s registraciou na chronomagu. 🤔

Jo, chápu to, ale fakt si cením toho, že hodinky, o kterých jsi před lety řekl, ty budou jednou moje, nakonec máš. Je to prostě ta jasná volba a ta třeba mě tak nějak chybí.

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Sphinxx napsal:

Tohle je paráda, Ondro! Rád je tady vidím.

Ano, jak píše kolega, je to titan V., dost lidí si myslí, že "pětka" se nepoškrábe, ale i tento titan má své limity. Určitě je pevnější, než klasický titan II., nicméně dá se to taky slušně škrábnout. A ta modrá je i díky AR peckovní.

IMGP5011.JPG

IMGP5007.JPG

Díky! Včera jsem poslal speedy dále, trošku jsem to obrečel, tak jsem dneska musel nahodit jiné Omegy.

7D34FF9A-DD4B-4735-8DB5-F02675E5967B.jpeg

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...