milomac Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 3 hodinami, junior300 napsal: Nova radost, v podstate 11 rokov cakania stalo za to.. No tvle, hodinky beze sporu super, ale to čekání - překonals o dva roky psa Hačikó, co čekal na nádraží na svého pána. Tolikrát jsem se nad tím zamýšlel, ale vždycky zpětně - x let počkat a pak koupit jedny pořádné hodinky, ale to jsem nikdy nedokázal! To bych prostě nedal, co k tomu víc říct - jen tak užívej . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jsiska Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Po dlouhe dobe do restaurace. Takze na slusnaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 (upraveno) před 57 minutami, milomac napsal: No tvle, hodinky beze sporu super, ale to čekání - překonals o dva roky psa Hačikó, co čekal na nádraží na svého pána. Tolikrát jsem se nad tím zamýšlel, ale vždycky zpětně - x let počkat a pak koupit jedny pořádné hodinky, ale to jsem nikdy nedokázal! To bych prostě nedal, co k tomu víc říct - jen tak užívej . Dakujem Aby som bol objektivny, necakal som samozrejme na tieto konkretne. Spadol som do toho, ked vysla vyrocna limitka Steve McQueen Monaco v 2009. Tie stali takovych nejmin, ale koketoval som s myslienkou na ne po cely cas. No a ked vydali tento model v 2015, mal som napol vyhrate. A nebudem sa hrat na svateho, to cakanie som si samozrejme kratil nakupmi inych hodiniek. A to hlavne posledny rok a pol, co nejak zahadne koreluje s registraciou na chronomagu. Upraveno 9. prosince 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Koupil jsem nam na Vanoce RUM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Taky tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paja111 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 V 8. 12. 2020 v 11:01, ondrejm napsal: .. Tohle je paráda, Ondro! Rád je tady vidím. před 3 hodinami, pkd napsal: běžný titan u hodinek má kvůli svý matnosti takový plastový nádech, ty zenithy oproti tomu vypadají na první pohled jako z oceli. zeniťáci mají zřejmě vlastní know-how, jak ten materiál zpracovat, aby vypadal dobře Ano, jak píše kolega, je to titan V., dost lidí si myslí, že "pětka" se nepoškrábe, ale i tento titan má své limity. Určitě je pevnější, než klasický titan II., nicméně dá se to taky slušně škrábnout. A ta modrá je i díky AR peckovní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 velká paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 před 2 hodinami, junior300 napsal: Dakujem Aby som bol objektivny, necakal som samozrejme na tieto konkretne. Spadol som do toho, ked vysla vyrocna limitka Steve McQueen Monaco v 2009. Tie stali takovych nejmin, ale koketoval som s myslienkou na ne po cely cas. No a ked vydali tento model v 2015, mal som napol vyhrate. A nebudem sa hrat na svateho, to cakanie som si samozrejme kratil nakupmi inych hodiniek. A to hlavne posledny rok a pol, co nejak zahadne koreluje s registraciou na chronomagu. Jo, chápu to, ale fakt si cením toho, že hodinky, o kterých jsi před lety řekl, ty budou jednou moje, nakonec máš. Je to prostě ta jasná volba a ta třeba mě tak nějak chybí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 9. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2020 @milomac to mas ako so zenskymi, mozno si len nenasiel tie prave Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fil69 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Foto včerejší, na ruce i dnes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejm Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 15 hodinami, Sphinxx napsal: Tohle je paráda, Ondro! Rád je tady vidím. Ano, jak píše kolega, je to titan V., dost lidí si myslí, že "pětka" se nepoškrábe, ale i tento titan má své limity. Určitě je pevnější, než klasický titan II., nicméně dá se to taky slušně škrábnout. A ta modrá je i díky AR peckovní. Díky! Včera jsem poslal speedy dále, trošku jsem to obrečel, tak jsem dneska musel nahodit jiné Omegy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Idealny cas na obed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 před 27 minutami, junior300 napsal: Idealny cas na obed Jsou nadherny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 (upraveno) @villain83 Dakujem za pochvalu. Robia radost velku. Upraveno 10. prosince 2020 uživatelem junior300 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krutor Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Lhc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Tůly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ja mam zimni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno 10. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Ten cifr pořád nechápu, někdy je plochý aněkdy plastický masakrOdesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se