kartagos Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 10 hodinami, Radik napsal: Radku krásný ... jedeš jen libovky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diablo1st Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Dnes Damasko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Kontiki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Na štedrý den jsem byl neštědře zabanován a 20 trestnými body štědře obdarován, ale co, takový už je svět, náladu mi to nezkazí.. Takže dodatečně všem krásný a pohodový Vánoce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tikzote, ke kterému náboženskému vyznání se řadíš, když máš Štědrý den už 23.12.? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 (upraveno) před 2 hodinami, ATOM napsal: ps2 Hmm, u nás balí desinfekci do plastu Upraveno 27. prosince 2020 uživatelem Irwinek pravopis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dabelM Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 22 minutami, tikzot napsal: Na štedrý den jsem byl neštědře zabanován a 20 trestnými body štědře obdarován, ale co, takový už je svět, náladu mi to nezkazí.. Takže dodatečně všem krásný a pohodový Vánoce! Pěknej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 před 34 minutami, Bert napsal: Tikzote, ke kterému náboženskému vyznání se řadíš, když máš Štědrý den už 23.12.? Já sem odjakžida ateista... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Géčka: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Chlapi, máte všichni parádní hodinky. Chodím se sem kochat a slintat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Krásné, jako Flinstounovy ja mám vintážní neděli. Heuer Verona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tak takhle se mi to líbí mnohem více a na tom modrém řemeni to je super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Po pár-ti dnech zase na ruce,Musím si je pořádně užít,než na pár měsíců odcestují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomak Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Pelagos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Tikzote, ke kterému náboženskému vyznání se řadíš, když máš Štědrý den už 23.12.?Apropos, 24.12. uz zabanovan nebyl? Byl. Takze tu nemohl nikomu poprat. Nepopisoval stav kdy byl zabanovan, ale fakt ze mel ban na Stedry den. Ale to ty moc dobre vis.A k te diskuzi o prodejni sekci. Nechapu, co bylo za problem. Udelali jsme bordel ve vlakne o prodeji, byli jsme odhaleni a po zasluze potrestani. Proces zafungoval tak, jak mel. Tak proc menit neco, co funguje? I kdyz tedy nektere zmeny vitam (treba max 10 upu), tak si myslim, ze vlakno o subech je jen zastupny duvod.A jeste otazecka. Kdyz jsem daval ja hodinky do prodeje, mel jsem ve zvyku davat vic kousku do jednoho vlakna, abych zbytecne neplevelil prodej. Coz s pravidlem 10 upu muze byt challenge. Bude tedy nutne delat separe inzeraty? I treba kdyz budu prodavat deset remenu? Omlouvam se, ze to resim tady, ale tak nejak se to naskytlo a jsem za ty 3 dny desne nevypsanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se