Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 4 hodinami, Vit napsal:

Ta luneta mi trochu připomíná IWC Ing v tom, že to trochu vypadá, jako by odpadl nějaký vrchní díl.
(nic to neukazuje ani neměří, jen to má 5 děr)

Zde bych si dovolil podotknout . 
Ano , podobnost tu je a jsem tomu i rád.  IWC mám moc rád , jen je to pro mě ještě dost vysoký level. Pokud by někdo měl a chtěl by za ně ledvinu … možná bychom udělali deal✌️
Tato Luneta- neluneta nic neukazuje , jen symbolizuje 5ti kuličkové ložisko , které má  Eterna v logu. A v těch dírách je černý “ červík “ ktery má znázorňovat  kuličku. Nedej bože aby vypadnul ……🙈

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 6
  • Díky 1
  • Dát hlas 5
Odesláno
před 2 hodinami, FantasticFabio napsal:

Zde bych si dovolil podotknout . 
Ano , podobnost tu je a jsem tomu i rád.  IWC mám moc rád , jen je to pro mě ještě dost vysoký level. Pokud by někdo měl a chtěl by za ně ledvinu … možná bychom udělali deal✌️
Tato Luneta- neluneta nic neukazuje , jen symbolizuje 5ti kuličkové ložisko , které má  Eterna v logu. A v těch dírách je černý “ červík “ ktery má znázorňovat  kuličku. Nedej bože aby vypadnul ……🙈

Super detaily, díky za ně!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...