Postal80 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 (upraveno) před 8 minutami, shewcza napsal: @Maxmillian masakr! Gratulace, tohle je fakt pěkně vyvedená quartz strojovna! Jo az na to, ze to neni uplne quartz, ale elektrostaticky strojek s krokovymi motory. Ale ano, baterka tam je, jestli jde o to Upraveno 1. ledna 2021 uživatelem Postal80 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Jakože můj tata, není můj tata? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Postal80 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Právě teď, shewcza napsal: Jakože můj tata, není můj tata? presne tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Dámy a pánové, šťastnej novej hodinkovej rok... Namesti Zachariase z Hradce nebo kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tapina zase uraduje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 17 minutami, AndyAaron napsal: Namesti Zachariase z Hradce nebo kde to je? Tipuju Telc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 2 hodinami, jenik77 napsal: PF 2021 Hezkypekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 16 minutami, AndyAaron napsal: Namesti Zachariase z Hradce nebo kde to Přesně tak. Liduprázdné, zmrzlé a trochu v mlze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Super, tam to mam hodne rad. Kraj meho mladi @honza71 - tak jsem to trefil a ty taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honza71 Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 5 minutami, AndyAaron napsal: ....@honza71 - tak jsem to trefil a ty taky jsem holt nevzdelanec. Ale fotografickou pamet mam dobrou. Byl jsem tam jednou, pouze ve dvou domech asi tak na pul hodky. Tam mam radost, ze jsem to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartagos Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 1 hodinou, Radik napsal: No teda Vlasto, zapomenu-li na ty plasťáky, tak mi tady těma posledníma fotkama docela podkuřuješ nech toho ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 před 28 minutami, kartagos napsal: nech toho ..... bejvalky jsou bejvalky, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Večerní fofrcvaky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tutimy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 1. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2021 Tapa double Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Seiko sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Taky Seiko sobota Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 B1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 před 9 minutami, Kostra napsal: Taky Seiko sobota Veľmi pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DanHampl Odesláno 2. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2021 Dnes výjimečně ne SEIKO, ale Garmin Fenix 6 (destinace Rotterdam ️).Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se